Sandra-različiti radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Korisnik | |
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
AKo ovako nastaviš, morat ćeš otvoriti galeriju u decoupagu! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
predivne kutijice
![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
predivna kutijica
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kutijica je prekrasna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
curke hvala...ubrzo će još jedna kutijica i jedan adventski.....
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Tako slatko...
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
joj Primavera baš sam i ja- pomislila jadne ptičice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
hvala cure, drago mi je da vam se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Meni je ova kutija prekrasna!!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sandra super se vidi i odlično je ispalo.
bravo
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
preslatke ptićice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
jao kako je ovo medeno ,preljepe su
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
evo jedne male kutijice za nakit koju sam maloprije napravila...bila je drvena pa sam je pofarbala ivory bojom, a gore je salveta i dodala sam efekt snijega sa struktur pastom i još malo posipala šljokicama...hm, ne znam koliko od toga vidite na slikama al evo ih
![]() ![]() da, i malo sam sa strane po kutijici posipala tog "snijega" |
|
![]() |
|
hvala ti na lijepim riječima draga Izzy
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo, ja malo sa zakašnjenjem, ali valjda se namjera računa...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam puno Primavera i mare-nostrum
![]() zbilja me razveselite sa lijepim komentarima i hvala svima što posjećujete moju galeriju |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |