moje slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 17> |
Korisnik | |
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga moja tatjanabajčić, salveta je samo djevojka na flasi, sve drugo je oslikano mojom rukom .
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Brani fantasticno,. samoreci9 gdje si te prelijepe salvete nabavila, da sam blize ukrala bi ti cijeli bokal.
Molim te odgovri dali je to salvetni ili dekukpaz papir, jer sam pocetnik pa me jako interesira. ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Čestitam na prekrasnim radovima
![]() |
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
pravljena za rođenadan prijateljice moje kćeri, kad sam je gotovu pokazala u kafiću, gazdarica je bacila novce na stol i jednostavno je uzela.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivne plave ruže
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
kak je ovo lijepo
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
maslačak,valissa
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fenomenalno!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
![]() malo me blic zeza pa nije najbolje uslikano |
|
![]() |
|
![]() upravo završeno ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() jedna božična i jedna rođendanska ![]() |
|
![]() |
|
luna-ava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 96 |
Sve pohvale za tvoje prekrasne radove,ali one oslikane boce su mrak....nadam se da ću i ja naučiti tako
![]() |
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
Hvala prila, staklo je zaista teško za raditi, ali ga obožavam
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
super su ti svi radovi,pogotovo mi se sviđaju one tamne boce sa bundevicama.oduševila sam se kad sam našla tvoju galeriju jer između svog svaštarenja kojim se bavim najdraža mi je one stroke tehnika,a neznam nikoga tko se s njom bavi.zato su moji apsolutni favoriti boce jer znam kako je staklo teško za raditi.prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Primavera, virnula sam već prije u tvoju galeriju i sve vidjela.Prekrasno!
|
|
![]() |
|
kaća, primavera, anđelka, proljeće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Brani, "našla" sam te ponovno
![]() Radovi su .....
![]() Ne mogu vjerovati koja inspiracija i koja pedantnost u izradi....ma mogu vjerovati, ali se ne mogu prestati diviti tvojim radovima.
Zaista prekrasno!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |