Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drago mi je da si navratila Zvonkice
![]() Katice baš me obradovalo tvoje javljanje, već sam mislila ![]() Nisam bila na gruntu, bojala sam se ![]() MM je otišao i po izvještaju je bilo bolje da ne idem, blato, hladnoća, magla( vozio je 30 na sat), vlaga i što je najgore vjetrovito. Čekat ću proljeće. Treba čuvati kosti ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Evo i mene, došla sam vidjeti jesi bila na gruntu i kakvo je stanje.... ali nema slika, čak ni opisa. Zimske ljepotice su krasne, dobro se brineš o njima, svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
eto i mene k tebi, ima svega ,dušu dalo u ovo tmurno zimsko vrijeme!
![]() |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Gio na posjeti
![]() Baš mi je drago da pelcići rastu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Smrčko, svi tvoji pelcići kod mene se zelene i rastu!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sad sam bila u posjeti zimskim ljepoticama,vidim sve je pod kontrolom
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na posjet
![]() ![]() Flavijica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
pelceri pravi...
![]() |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opet sam malo svratila da te pozdravim
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Smrcko, navratih i do tebe, zimski ljubimci prekrasni, stvarno lijepi primjerci
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
pelceri su super, a tek kada se razrastu.
![]() |
|
![]() |
|
A tamo ti nisam bila od prvog snijega, ne smijem ni proviriti
![]() Hvala Otočiću, kad ti kažeš da je lijepa zbirka onda sam ponosna. ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tu po teglicama imaš lijepu zbirku. A onaj drugi vrt, šta se tamo događa ?
|
|
![]() |
|
Hvala Hana
![]() Imam tebe Bromi , šetaš mojim vrtom ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
a moje nemaš ništa
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasni su ti pelceri....a sad zamisli kak budu lijepi na ljeto
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na pohvalama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zimske ljepotice prkose zimi i baš su ti slatke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepi mali pelcići. Vidim neke koji su samo prošli kroz moje ruke, a poklon su od dragih ... da ne nabrajam. Bravo smrcko!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidi se Smrcko da paziš na njih, lijepa kolekcija
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |