Sasafras nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
sasafras ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 14:22 |
Imam za ponuditi sjemenja:
-kopar
-Ljupčac
-cinija
-pasiflora
-koktel rajčica (crvena i nešto malo žute)
-ukrasne tikvice
-šef- tikva
-hokaido tikve
-Goji (Licium barbarum) (nemam baš puno jer sam imao nekoliko bobica-mladi grm. Nagodinu će biti više.)
To mi sada ovako pada na pamet. Moram vidjeti doma šta još imam.
Šta bi tražio, još ne znam. Kada tu pogledam kakvog cvijeće imate, neznam šta bi mi pasalo.
Ja sada podjelim što imam pa će valda neko meni dati kada se odlučim. Bolje da je meni neko dužan nego da sam je drugom, mada vidim da na ovom forumu to uopće nije tako. Rijetko je sresti ovako nesebične ljude. Većina bi odma uletila u neki biznis.
Da, dužan sam SilveK jer mi je ona poslala dosta sjemenja i od srca joj se zahvaljujem.
Nedavno smo uselili u kuću i ispred ima vrta 20m x 30m koje bi trebalo srediti. Ima nešto ruža ali je većinom praznina. To ćemo na proljeće početi sređivati. Sada mislim složiti neke kamenjare i cvijetne gredice samo moram nabaviti starecigle i kamenja.
|
|
Ništa mi ne pada na pamet
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sas,jel ima negdje slika tih ukrasnih tikvica? Ja imam par vrsta pa da ne tražim ako ih već imam.Uslikat ću danas ili sutra svoje pa ako će ti koja trebati,javiš.
e ja bi "šefa" i hokaido.Imaš koji šef viška?Mislim cijeli,ne sjeme,jer bi mi i to trebalo.Gnjave me da ga nabavim i oslikam a nitko ga nema.
Virni u moje oglase i biraj.Nisam još sjeme nekog povrća stavila no budem.Ako ti kakav cvijet sa korjenom bude trebao,pregledaj slike i javi.Večinu mogu razdjeliti.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Predbilježila bi se za žute koktel rajčice i goji, to još nemam
![]() |
|
![]() |
|
sasafras ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1257 |
shasha - šefove imam neke šarene. Vjerojatno su se iskrižali jer se tikve jako rado križaju. Ustvari tu sam većinom vidio takve šarene. Inače ja nisam imao šefove nego sam dobio od jedne susjede. Dobio sam 3 komada. Jedan je bio nezrel, drugi mi je počeo trunuti a treći je dobar. Sutra ću susjedu pitati jer je ona toga imala ko u priči a ako nema, poslat ću ti ovaj jedan što je zdrav. Tikvica imam svakakvih. To se sve iskrižalo. Poslat ću ti od svakih po malo pa sij.
SilveK, rajčicu ću poslati a i Goji ali ga nemam baš puno. Imao sam oko stotinjak sjemenki a nešto nsam već podjelio. To ti pišem da se ne ljutiš jer mi je neugodno jer si ti meni poslala stvarno puno sjemena.
Zrinka - imam tikvica
Pošaljite adrese na PP. Jedino ću to poslati u ponedjeljak jer ne stignem. Kasno dođem s posla a u subotu moram rastaviti "kap na kap". To mi ode cijelo popodne.
Danas sam kod jednih naletio na Fizalis (peruanske jagode) i dobio petnaestak lampiona pa ako je neko zainteresiran.
Imam još nešto sjemena "turske tikve".
|
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Da,vjerojatno ni od mojih nebudu dogodine iste tikvice jer su dosta blizu bile posađene no to je čar sadnje,nikad ne znaš kakve će biti.
Ja ću danas uslikati svoje pa da vidiš,da mi iste ne šalješ.
|
|
![]() |
|
stavila sam slike svojih ovdje
imam i ukrasni kukuruz ako hoćeš
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
jesu to one hokaido tikve za jelo??
ako jesu onda može (ako nisam prekasna?)
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
ak se smijem predbilježiti za ukrasne tikvice? adresu šaljem na pp
|
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
ako može ljupčac,pasifloru i goji,
pogledaj što nudim ako te nešto zanima,
šaljem adresu na pp
hvala
|
|
![]() |
|
Radim na poslu a doma sređujem potkrovlje pa mi vrijeme iscuri dok kažeš keks. Nisam stigao to popakiratiu a i nisam sve ukrasne tikvice uspio razmontirati. Još stoje kao ukras. Ima ih dosta kg. Bit će za sve i veoma različitih vrsta. Osim tikvica, danas sve pakiram i sutra šaljem. Tikvice stižu posle. Eto nemam vremena niti pregledati šta bi meni bilo lijepo imati mada mi treba svašta jer je vrt velik a prazan. Ima vremena do proljeća.
PS: Nata07, nemam tvoju adresu.
|
|
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
ja bi isto sto i shasha,može
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
sjeme ukrasnih ili šefa?
|
|
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
jel ima još hokaido tikve (to je ona jestiva?) |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
nata07, da, hokaido je jestiva i imam je još nešto. Nemam ja toga puno jer sam tek početnik. Pošalji adresu.
|
|
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Pa ako ima i ukrasnih i šefa, po mogučnosti i hokiado |
|
|
|
![]() |
|
Ukrasnih i hokaido imam nešto i poslat ću ti ali kasnije zajedno s ukrasnim, kao što rekoh, nek stoje još malo kao ukras. Šefova više nemam, jedino ako se ogrebem od susjede. Pošalji adresu.
Poslano za SilveK i floraifauna.
|
|
|
|
![]() |
|
Nakupio nešto sjemena novozelandskog špinata. To je onaj grmoliki što ga se bere cijelu sezonu. Jedna sjemenka, jedan grm. Ako je neko zainteresiran.
Izobećavao sam sjemenje ukrasnih tikvica ali mi moji još ne daju da ih reskomadam. Stići će svima kojima sam obećao.
Imam šefove i za Sashu i za Antun007 ali ću poslati zajedno sa sjemenom.
|
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Evo javljam se za špinat, ako može. Ako želiš nešto iz moje ponude javi.
|
|
![]() |
|
Pošalji adresu za špinat.
Ma trbat ću nešto jer imam dosta veliki vrt ispred kuće koji bi trebalo srediti ali nemam vremena pregledati slike pa da vidim šta mi se sviđa od biljčica.
Ima vremena za to.
|
|
|
|
![]() |
|
Sasafras,ja sam ti poslao adresu
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |