Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 113> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hallo where are you???
Mare upravo si mislim šta bih mogla pojesti uz komp, a ti mi spomeneš uštipke!!!
Za kaznu....mislila sam ti reći da ih staviš tu, ali onda će mi biti još gore...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Pečem uštipke,kad završim stavit ću vam sliku da gledate
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajde na engleskom majstorice da te vidim!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kuc - kuc!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hallo jemand zu Hause???
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Sad sam i haker,joj,joj,kaj sve te ženske ne buju izmislile.
![]() U zadnje vrijeme ne stignem na sve teme,nemrem stavit slikice,ono malo kaj sam mackala,nikak da se prešaltam u božićno raspoloženje...sve mi je nakak naopačke(valjda kak i ja). Iskreno se nadam da mi bude druga godina bar malo bolja,ba budem opet mogla na potpomognutu,da bude mm našao nekakav posao,da se nećemo stalno borit s tim novcima....valjda nebude još gore. |
|
![]() |
|
Nema problema piramida je "haker" sve našla i zahvalila curama na lijepim željama....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Bravo Piramida
![]() |
|
![]() |
|
Poslala sam Piramidi pp u slučaju da ne nađe temu sa željama za njen rođendan, bilo bi to jako žalosno... Ima link pa će naći naše želje!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Karmen ja ti na žalost ne mogu pomoći, ali sam sigurna da će netko priskočiti u pomoć.
|
|
![]() |
|
Curke, danas nam Piramida ima rođendan,
pa evo...tko želi može joj naravno čestitati u temi predviđenoj za to koja se nalazi u brbljaonici ( za nove članove koji još ne znaju).
A ti Piramida izvoliš otići također na tu temi i izvoliš pogledati koliko čestitara imaš!!!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Drage moje može li mi netko pomoći. Naime, znam da je netko ubacio ovdje negdje na forumu link gdje su oni crno - bijeli barokni motivi tipa tete u krinolinama i dečki koji (još) ljube ruke. Nikako ih ne mogu pronaći.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
iris avatar je odličan,kaća link je zanimljiv
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nismo se jos razbijezale,bar ja ne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uh,ne spominji ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
sad ste se već sigurno razbježale sa kave. nisam ja baš tak dugo spavala ali imam nekih tehničkih problema sa modemom pa dok sam porazgovarala sa službom za korisnike... ali sad sam tu. imam kavu,
![]() ![]() ![]() ![]() kad sam već kod kuhinje...znate zašto žene imaju manja stopala? da mogu stati bliže sudoperu!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš zgodno...samo nisu snimili onoj morskog psića što kruži okolo
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jutrooooooooo,evo i mene sa
![]() ![]() ![]() evo nesto lijepo, da vam bude malo toplije u ove zimske dane ![]() http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=1&pv=3152146 |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
avatar je bio na godišnjem odmoru...dosadilo mu čučati u toj kockici
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Iris,a di ti je avatar?
|
|
![]() |
|
jutroooo....taman se spremam popiti drugu...jedan mi nije bila dovoljna
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |