Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 184> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pravi mali rasadnik!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moje-Vaše
![]() ![]() Cvijeće iznosim i lovim sunce ( kad je lijepo vrijeme), baš sam dobra prema vašim pelcićima. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moje zimske ljepotice.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baš si me nasmijala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Šmrčko, ne brini prima se veoma lako, a ako ne, idemo opet u ophodnju, povedete mene, ja se spotaknem tresnem na nju, i da vidiš kolko pelcera
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Hvala Bromi za ponudu
![]() ![]() Hvala za posjetu i podršku ![]() Ma da mi cvjetak bude i mali samo da se primi. Nisam nikada do ovog izvora vidjela ovakvu vrstu tranc. i jedina mi je želja iskombinirati je sa rozom pelargonijom ( bršljankom). Naravno želim i mami napraviti istu kombinaciju i pokloniti joj ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
WooW, Šmrcko, točno se sjećam kad smo pričale kod Lore na terasi o toj kombinaciji "pelcerića" i pelargonije..... ma bravo neka si ga "nabavila", i ja bi napravila baš tako
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
smrcko ima kod mene pelcera koliko hoćeš pa ako se ne primi ja ti pošaljem nije problem, samo ga pikni u zemlju lako se ukorijeni
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrckić....ti puzavci se lako zakorjenjuju....ja bi isto napravila kao i ti...piknula u zemlju!
Svi noviteti su prekrasni, pusa i za tebe i za pošiljatelje!
![]() |
|
![]() |
|
Svako iskustvo je dobrodošli. A koji je najbolji način da ga ukorjenim? Stavila sam ga u zemlju, je li to ok?
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ukorijenjivanje ne boi trebao biti problem
je je treba svake godine novi pelcer
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Jako liči na taj list. Tvoj je bio tako lijep i bujan cvijet.
Izvor ovoga pelca je u manjem izdanju, možda zbog neprestalnog posuđivanja pelcera ![]() Sad mi predstoji molitva anđelima da se ukorijeni ![]() Mislim da je Lora spomenula da svaku godinu treba upelcati novu biljku da bi bila lijepe, možda se zato i desi da odumre od starosti. ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
|
Hvala vam na pelcićima i posjeti
![]() Lorica nek me proba zaganjati, udebljala sam se ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sa užitkom sam se nagledala slika lijepih biljčica
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ti si se isto pobrinula za pelcerić predivne zebrine, veselimo se biti će i za nas.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i sve to kad procveta,vauuu,pravi cvjetni raj
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Katica te lijepo opskrbila biljkicama, a ja sam sjemenke s radošću poslala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |