Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 66> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gogo svaka čast na ideji i izradi ćupa
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala kontesaa!
Ma ništ ne brini Tija
![]() Tko još razmišlja je li šala ispravna gramatički, povijesno i na bilo koji drugi način.
Eto samo si me potakla da malo proguglam i pročitam nešto o vučedolskoj kulturi.
Ja umalo nisam bubnuo da su oni bili praljudi kad, vidi vraga, oni živjeli prije nekih 5000 godina i bili homosapiensi, kao ja i ti. (OK, nisu imali internet, ali su bili kao i mi
![]() Tak da si ih ti točnije postavila na vremensku skalu. Unaprijedila si ih za 2-3 tisuće godina.
A ja ih unazadio za par stotina tisuća godina
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Eto što ja pozitivno utječem na ljude, krenu istraživati pa nešto nauče ili se opet podsjete gradiva.
Ko zna možda na proljeće i ja posjetim Vučedol.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ja bih konačno malo uživala i kod tebe, a ne da se smo kod mene "kavica" pije.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Malo zimskih fotografija iz mog vrta i okolice.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeko se prošetao mojim vrtom.
![]() ![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma prekrasno je nemam riječi -ma snijeg je fenomenalan na tako velikim prostranstvima -a de mi reci molim te šta je to okruglo na prvoj slici
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
To je drveni krug na kojeg se penje ruža penjačica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Mali gogo,prvi put sam u tvom vrtu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Konačno sam i to dočekala....moj duboki naklon
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
AAaaa,predivno. Netaknuta priroda a snijeg baš kakav volim.... cakli se po površini...Ima i zima svoje čari, zar ne?
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno...baš lijepe slike zime u tvom vrtu.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Predivno Gogo, kako se samo vide kristali, odlično si slikao, nadam se da uživaš u svojoj kućici uz varticu i gledaš u ova bijela prostranstva
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
--------- Ma prekrasno je ---------- ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno, prava seoska idila
![]() Ta ruža penjačica koja će se penjati je neka posebna vrsta savitljiva i hoće li ići u spiralu oko obruča? |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zimska, snježna idila................. krasno! Baš bi nam dobro došlo da opet padne snijeg!
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Gogo,puno ti hvala za ovaj link,silno me razveselio i zadivio!Malecka malo podsjeća na tvoju Lastu,jelda?
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Slike su čarobne, bajkovite......znam da si uživao a nadam se da je i Lasta
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Pregledala sam cijeli tvoj vrt i zaista sam uživala. Lijepo si osmislio vrt, proveo kroz njega stazicu tako da se sa svakog mjesta pojavljuju nove vizure vrta - što ga čini interesantnim i izaziva znatiželju za daljnjim razgledavanjem.
Vidim da si nestrpljiv da ti što prije vrt izraste i potpuno te razumijem - jer smo takvi i mi, a imamo ga samo 4 godine. Često se povedemo pa čeznemo za slikama nekih tamo krasnih engleskih vrtova. Ali ne treba se na taj način kinjiti i na neki način biti neskroman. Trebamo biti svjesni da su ti vrtovi nastajali kroz nekoliko desetljeća, neki čak i stoljeća, pa onda i mogu imati velika stara stabla - katedrale... A na našim gruntekima su do prije par godina sijali kuruzu, sadili tudum, ili je jednostavno na njoj rastao neki drač. Zato ovo što si ti napravio od svog komada zemlje je vrijedno svake pohvale: i na radu i na ukusu! Usput: Jeste'l čuli priču o Vasi Ladačkom??? |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
carobno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |