Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dorinin početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dorinin početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 22>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 11:29
Lula thanks, ganjam neke salvete, hvatam inspiraciju i kradem vrijeme smile96od spavanja Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 11:27
Just dobro došla na forum i u moju galeriju Wink

Cijeli karton sam prvo obojala bijelo-žućkastom bojom s jedne i druge strane da se ne savija. Onda sam obojala crveni rub, pa na sredinu zalijepila salvetu. Kad se osušilo s brončanom bojom i kistom namaljala rubove slike i kartona, dodala zvijezdice. A kad se osušilo prelakirala bezbojinim aqua lakom jednu i drugu stranu kartona u više slojeva.
A karton ti je kao podložak tvrdi debljine 2 mm.
Jesam li pomogla? Wink

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 11:15
Pločice su ti baš dobre...i izbor motiva i dorada...baš su mi sjele ....jedva čekam dalje
Na vrh
just me View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 17
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje just me Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 11:07
Originalno poslano od člana Dorina Dorina napisao:

hey, ovo mi je prekrasno! nego nova sam u decoupagu pa imam pitanje, lalo si dobila ove rubove,jel to cijela salveta pa si ju samo zaljepila ili si radila na neki drugi nacin? i sa cim si dobila ovaj sjaj? takodjer me zanima kakvi su to karoncici na kojima radis, koje su debljine,ako obican karton ili oni smedji? puno ti hvala na pomoci! :)
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 15:23
snjesko je super...a taj snijeg sam i ja probala i odlican je...
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 15:19
Thnx anđelka i sve ostale cure, vi ste moja inspiracija, smile78

Recept za snijeg je monnin, iz teme kuglice.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 15:16
Ovo je jako, jako dobro, pogotovo pločice!
ANĐELKA
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 11:28
Drago mi je da sam te inspiriralaWink
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 11:27
smile211za ideju....idem sad smiksati moju "teku" s receptimaWink
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 11:24
Mare thanks , sva sreća da je kutijica mala (ona za vizitke) pa sam kemijala, ali mislim da nisam za taj dio nadarena Embarrassed

Moram ići potražiti ko je dao recept za snijeg, da li je to bila Primavera ili lula, ubit ću se ne znam, tam je to bilo na zamjenskim materijalima.

Snijeg zgleda jako dobro.
Mene u stvari stvarno drže samo te pločice, ali moram se primiti i drugih stvari. Prvo je na redu rokovnik za mamu i njene recepte. Tongue
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 11:21
prekrasni radovi i meni je prva pločica naj naj smile71
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 11:18
Oooooo pala je i prva kutija...odlična! vidim da si si dala truda da ju i iznutra središ smile141
Pločice su mi odlične,i moj favorit ja prva pločicasmile71.I kažeš soda i ljepilo? sva si vražja ,kako ti je to palo napamet.....znam,znam svima nam je tako u nedoststku originalnih  (skupih) materijala.Volim vidjeti da postoji mašta i parola Snađi se druže(ups,ovo više nije IN).A odlično izgladasmile79
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 10:20
Božica thanks, znala sam da će snješko biti super. BDW na toj slički sam snijeg napravila sa lijepilom i sodom i ispalo je nevjerojatno dobro. Polakirano izgleda kao 3d. Tongue
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 10:18
Prekrasne pločice...prva mi je favorit!!!!!!!!
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 10:12

i iznutra malo
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 10:10

I jedna mala kutijica za probu Smile
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 10:07

Malo dječjih podmetača za kuhinju mojih curki
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 10:05
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 10:04

Evo još malo pločica
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 11:39
Primavera hvala smile79od tebe mi je posebno drago čuti dobar komentar. Thanks. Meni su te starinske fotke i razne aplikacije najdraže. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.