Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 70> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Horti,baš se haconecloa lijepo razrasla od one proljetne slike!A ja negdje pročitala da se sporo širi!Baš mi je drago da sad vidim da nije tako!
Mačak je baš s pogledom pravog nadglednika! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
nadam se da te smijem ponovo pohvaliti, kad mi se svidja šetati tvojim vrtom
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa lijepo je vrijeme i znam da se tvoj prekrasni vrt još uvijek drži, a kako ti ne voliš snijeg, neka ga u tvom vrt niti u kamenjaru ne bude
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Lantana i meni puno fali taj sat, više ništa ne stignem. Drugi put ću ti poslat bijeli haemanthus, možda si mi i rekla al sam sad zaboravila.
Rain, samo ti se čini na slici da se Hakonechloa razrasla, stvarno se sporo širi. A sad sam je još k tome i dosta odvojila za jednu dragu osobu. Narasla bude, više vrijedi malo radosti nego sva trava svijeta.
Lora, vidim i po drugim vrtovima da se komentira i dalje, pa što bude - bit će. Hvala ti na pohvali.
Hvala Triša, pridružujem se tvom prizivanju lijepe zime. Možda zajedničkim snagama potjeramo snijeg ( bar s mog brdašca )
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Horti tvoj vrtek zaslužuje pohvale kao i uvijek
![]() zanima me...da li apteniu ostavljaš vani preko zime ili unosiš? jel ti u tegli ili u zemlji? moja je u tegli i unijela sam ju, ali ako može prezimiti vratit ću ju van a Hercules je ...hmm čuj ima on curu? ako nema, imam ja jednu za njega ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Kontesa, aptenia i kod mene prezimljava u tegli, ne može vani opstati kod nas kontinentalaca. A Herkules ima cura za izvoz. Puno mi je dvorište dlakavaca i dlakavica. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Horti, samo da znaš da sam danas barem jedan sat provela u tvom vrtu, tražila neke biljčice, proučavala i još jedamput uživala
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
i ja sam bila tu
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
I ja sam sa užitkom prošetala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Horti, i ja te posjetila - moram ti reći da su tvoje biljkice sasvim lijepo udomaćene kod mene i sve mi jako dobro izgledaju (unatoč mrazu i dosta kiše). (Nadam se da sam smjela to napisati, zbunjuju me ova nova pravila foruma, crvena slova i upozorenja..) Isto sam tako uživala u tvojim sličicama vrta!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Samo ti pozdrav ostavljam!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Lijepo vas je još uvijek viđati tu, mada se magla nadvila nad moje brdašce već znate izgleda, na pamet put. Navratite samo, ostavite trag jer u mom srcu on ostane zapisan. Da se malo još podsjetimo na ljeto, sačuvala sam još dvije tri sličiceLychnis chalcedonica
Satureja montana
I mala kaktus-ekipa
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E pa baš si mi osvježila sjećanje na tvoj predivni vrt s ovim sličicama, a naročito na kamenjar.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ova kaktus ekipa zaslužuje sve pohvale!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cista desetka
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivan cvijet kaktusa, naravno pohvala i za druge biljkice, ali me kaktus oduševio! |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pa ova boja lychnisa, Horti oči mi budu ispale!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Bok, Horti! Sad ja malo vadim fotke iz naftalina, ali jesen-zima je zapravo vrijeme za to! ![]() Ova biljčica iz porodice stolisnika me skroz oduševila! Pitanje a): da li se biljka sije ili sadi? Pitanje b): sunce, polusjena, sjena? Pitanje c) ću ti postaviti na pp! ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šećem i ja, al' se ne oglasim uvijek. Da ne polomim jezik s imenima biljki!
![]() ![]() Kaktus ekipa je preslatka! A i ono cvijeće gore iznad... ne pitaj kako mu je ime. Tako neka roza, bež boja!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |