Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 111>
Korisnik
Poruka
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 14:56
Hvala svima na posjeti i pohvalamaHeart
Ja stvarno volim svoj vrtek i pružam maksimum što mogu. Da je malo više zdravlja ne bi škodilo......LOL

Kontesa dovela si me u nedoumicu, pa sam išla pogledati da nisam stvarno napisala "telefon"Big%20smile

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 21:30
Draga Lora, prošetala malo tvojim vrtom da vidim što je nova, a kad tamo gipsofila u prekrasnom cvatu, dekorativni fefići, krasna lunarija, a već sad zamišljam koraljne cvjetiće heuchere u proljeće. Bravo
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 02:56
sjerila sam se da sam danas još nešto pofotkala pa da vam stavim...ovo će biti vjerojatno zadnje ove jesenji, onda ćemo čekati proljeće
Vinche se još drže

Felicija od Otok se lijepo udomaćila i već cvijeta

Lupinusi lijepo napreduju

Nabavila još par ciklama

I velike maćuhice su se lijepo razrasle

I male maćuhice prave lijepo društvo Eichi

Crassula Arborescens/stučena od nedavne kiše i grašice/

Neke od ukrasnih trava od Baka Bee/ostale u proljeće/Naravno neću vas mučiti njihovim latinskim imenima, to samo ako netko želiBig%20smile

Ne mogu a da ne završim nekim novim pupopljkom mojih miljenica

Ovime vas častim kad dozore, krajem novembra..Moje su kasnije od Jagodinih

Evo i to bi bilo sve za sada, Do proljeća nema nekih promjena, pa ću ja do tada šetati malo tudjim vrtovima......

Rijeka

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 12:08
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

uopće nije operušana, u proljeće će se ona već raširiti, a meni je drago da ste vi zadovoljneWink

Lora, znaš kako se je već tvoja-moja hosta  udomaćila u mom vrtu, već je promjenila i govor (dijalekt), ma već je prava rukavašćica Wink

Jesi posadila biljkice od jučer ?...., ja sam ti samo trpala u kutiju ispod stola, Wink a otkrile smo i formulu kako napraviti M sretnog kad se na vratima pojavimo sa punim rukama biljki...... već sa ulaza vičemo  kolači,kolači......LOL

Mandarine sa zadnje slike.......sočne ,slatke...
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 12:16
Prekrasne slike Lorasmile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 13:13
hvala cure, sve sam posadila. To nečemo sada fotkati nego u proljeće kada bude se razraste......

Korijenko, za hostu mi je baš drago da je poćela govorit po naški, neka se ući od malih nogu,,,,,,

Rijeka

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 13:38
nisi se trebala zabrinjavati zbog telefona i feferona..to ti je moja brzopletost kriva Wink
zanimljive ukrasne travice si nabavila, ovo su već opasne pripreme za drugu godinu Thumbs%20Up
a tak mandarinee...super su rodne, da one hoće kod nas rasti joooj...ne bih niti jednu jabuku imala u dvorištu LOL
kada si sijala lupinuse?
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 13:38
nisi se trebala zabrinjavati zbog telefona i feferona..to ti je moja brzopletost kriva Wink
zanimljive ukrasne travice si nabavila, ovo su već opasne pripreme za drugu godinu Thumbs%20Up
a tak mandarinee...super su rodne, da one hoće kod nas rasti joooj...ne bih niti jednu jabuku imala u dvorištu LOL
kada si sijala lupinuse?
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 15:26
hvala Konti, lupinuse sam sijala sredinom rujna /to je onaj veći/, a ostale početkom listopada......tako je pisalo na vrečici da se može, pa sam pokušala

Rijeka

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 20:23
Lora i ja sam posjala lupinuse, ali mi puževi lete na njih. Već su jednoga pojeli, a ostale čuvam, svi su okruženi pužomorom.

I vrt ti je predivan, vide se velike promjene.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 18:53
Lora vinke još izgledaju super, maćuhice su preslatke, a ciklame pun pogodak, dobro da si i mene uputila, pa ih imam i ja.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 22:21
Kod tebe Lora uopće kao da ne stiže zima...sve prekrasno, zeleno i u cvjetovima Clap
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 00:40
Hvala curke, vidjet ćemo što će biti nakon večerašnje noći, tempeerature će sigurno još pasti. Nešto će preživiti, a za ostalo čekat ćemo Božju volju.......pa što bude......cinerarije i grmići će opstati a ostalo kako bude.Jedino bi mi bilo žao da previše ne zahladni zbog ruža, koje su se upravo najljepše rascvale......

Rijeka

Na vrh
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 73
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 10:19
Ciiklame su preljepe
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 01:40
Probala sam mandarine, kako su lijepe i ukusnesmiley2579.gif
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 10:26
Predivvno Lora-stvarno se nema šta komentrisati a vidjela sam da ima jako puno lukovica za posaditi -svaka čast-samo tako nastavismile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 16:43
Lora, odi u moj vrt vidjeti onu biljku o kojoj smo sinoć govorile smrcko i ja. Mi smo je nabavile LOLLOLLOL. Naravno imat ćeš je i ti ako ti se svidi!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 17:53
evo i mene u tvom vrtu,
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 17:54
hvala unaprijed Hoya, ne znam gdje ću s njom, ali znam da će naći mjesto....

A sad da vam ispričam što mi se danas dogodilo. Išla sam sa Miškom na kontrolu veterinaru, a onda u pet centar po novu ogrlicu./drugdje ih ne prodaju/ I molim vas lijepo ogrlica me je vukla, vukla sve do MBM. Bezobraznica zalijepila se za ciklame, i nije ih htjela pustiti dok ih nisam odnesla u auto. Na slici se vidi kako se još uvijek čvrsto drži za njih

Boje nisu ni približno kao uživo.Ove lijevo su tamno bordo, a roza su šatirane. To ću vam pokazati kad budu na mjestu.
Planirano mjesto.....ops odlučile su da moraju u vaze na zidiću gdje su bili impatiens

Rijeka

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 17:57
Dobar ulov! jako lijepe boje cvijeta!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,437 sekundi.