Mini vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 29> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
hvala vam cure što ste navratile, nikako da objavim sličice zimskog vrta....
cimi cvrkuta ptičica, cvrkuta jako joj se sviđa sjemenje koje joj redovito spremamo u njenu kućicu, hvala na lijepim željema!
Lantana- pinceu sam presadila u veći pitar, pogriješila sam što sam stavila obićnu zemlju-vidim da je trebalo kiselkastu-nadam se da će preživjeti jadničak...
Lp
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mini jesi li posadila picea pungens u vrt, baš je prekrasna.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Na prvoj stranici tvoje teme, (prošle godine u proljeće), objavila si i ovu sličicu. Evo, stigla je nova godina, pa neka ti sezona počne uz cvrkut tvoje ptičice!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Eto rekla sam -----krizantema je opredivna
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
ej ljudi hvala vam od srca na lijepim riječima!
Flavia - ma to je jedan mali mini vrt za dušu, a da bi bio gosp. mislim da će se još morati poraditi na njemu-ovo je tek iskultivirani okoliš
![]() Otok- to je to!
niho- samo reci!
Gioiaa- hvala, to su samo konture u usporedbi sa tvojim rajem
![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako je divno u tvom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo baš samo ponovo gledala ali ova pacifička krizantema sve što je više gledam imam želju na nju------------ I nadam se da ću na ljeto navratiti i do tebe malo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E, takve ja biljke volim (i imam), nezahtjevne, dugocvjetne i lijepe
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jako lijepo Mini, vrt ti je i u ovo godišnje doba i više nego prekrasan. To ja zovem gospodski uređen vrt!
![]() |
|
![]() |
|
cure svima
![]() stefkaja baš sam sretna što sam ga kupila, još se mislim da li da ga samo umetnem sa loncem u zemlju ili ga cijelog presadim u veći lonac, al svakako ću ga ostaviti vanka, strah mi ga je unositi u kuću da ne propadne...
korijenko hvala na perunikama! imam jedan izvor jako, jako blizu. Žuta boja je spas sada u jesen, dakle, tvoja boja?
![]() Triša hvala za naziv-nikako ga upamtiti, ja sam svoga šiškala malo-pomalo, nikad drastično, čini mi se da kad bi ga se pustilo bi otišao visoko i neugledno zgledao.....neveni su stvarno šuma, znam da ih voliš ako želiš šalji adresu na pp.
Baka nekad jesmo, nekad nismo ovisno o vremenu
![]() ![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
Ma sve je pravo ali vidjela sam cikasicu -ma džaba opet je moja l
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Oprosti, što kod vas nije stigla jesen? Možda ste na suprotnoj polutki?
![]() ![]() ![]() Moram se našaliti, jer kad čovjek pogleda tvoje biljke doista kao da si negdje na suprotnoj strani kugle zemaljske!
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super Mini, onaj srebrni grm je senecio cineraria, imam ga i ja, ali sam ga drastično orezala i ne cvjeta.
Predivna je "šuma" nevena.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Baš sam uživala u tvojim slikama pogotovo zato što je sve u mojim žutim bojama. Margaritela je posebno lijepa...
![]() Ako trebaš bijelih perunika javi se.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Pa sve je prekrasno minimode a kad sam vidjela bor odmah me podsjetio na Božić i na njegov prekrasan miris u kući za vrijeme blagdana
|
|
![]() |
|
happy sam što sam kupila borić u vazi/pitaru uzela sam ga u baumaxa i mislim da je dosta kvalitetna sadnica, jer ove ostale što sam gledala prijašnjih god okolo su mi se činile doslovno iščupane iz zemlje, čak i ispilane i takve zabodene u zemlju (pitar/vazu).... picea pungens
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
macice se nedaju
![]() dragoljub se sam rasijao i odoljeva hladnoći...
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
alisumi roskasto-bjelkasti
![]() još cvjetaju pelargonije razno raznih sorti, ovdje su u zavjetrini poredane-izgleda da im paše još malo jesenjeg sunca
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
ova biljčica je stvarno zahvalna, cvijet joj i nije baš nešto lijep al joj je grmić fantastičan, stalno ga obrezujem u kuglastu formu i nema nikakvih problema -stalno raste i cvjeta
senecio cineraria
![]() "žutka"
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |