majoneza |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
ruža ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05 Lipanj 2007 u 22:18 |
što stavljate na kućno bilje za sjaj listova??? ja ih mažem majonezom 2 puta godišnje i prekrasno izgledaju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ružo ideja ti je stvarno originalna....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
nikad mi to samoj ne bi palo na pamet, ali ću probati
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja pivom mažem listove.Ružo,kud majoneza
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
ja sam jedno vrijeme mazala sa bjelancetom i secerom
tako sto ih dobro umutim i mekom krpom mazem ucinkovito samo za par mjeseci |
|
![]() |
|
ruža ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 119 |
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ružo,imam upisanu majonezu umjesto piva
![]() |
|
![]() |
|
vrtlarica ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
ima za kupiti vidjela sa u Pevecu veliki sprej! Prvo lišće obrišete od prašine i zatim sa tim sprejom pošpricate a on cvijeću daje prekrasni sjaj, hrani lišće i najbolje odbija prašinu!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Vidjela sam na jednoj emisiji na tv-u da je odlično očistiti listove biljaka korom od banane - ima kalija, očisti i nahrani listove i daje im sjaj...a i vrlo je jednostavno
|
|
![]() |
|
vrtlarica ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Došao mi danas katalog od bile u njemu je i sprej za sjaj lišća na akciji, veliki substralov 40 kn
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Silvek to je točno što si rekla, lišće jako lijepo sjaji...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |