Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kamenjar i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kamenjar i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 70>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 14:31
Horti kod tebe je svak biljka naočita pa tako i ovaj Lychnis, a fotografija je prekrasna. Prošla sam kroz Karlovac i malo sam ti mahnula Wink
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 14:27
Silvek ove godine nisam skupila sjeme od ovog Lychnisa, još je maleni ( prva godina )  ali iduće ljeto ti stiže sjeme Wink.

Perla, stolisnik voli sunčani položaj ali sam ga imala i u plusjeni pa je lijepo napredovao. Nisam ga sijala a nisam ni sjeme sakupljala jer se dosta širi pa nema potrebe. Pa ako hoćeš... Uostalom čekam pitanje c LOL.

Bako i ja se rijetko oglasim, a šetam redovito. Baš sam se jučer divila jeseni u tvom vrtu.

Triša, Bergenia, Gioiaa, Željka - svima velika pusa!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 10:32
Šećem i ja, al' se ne oglasim uvijek. Da ne polomim jezik s imenima biljki!WinkLOL
Kaktus ekipa je preslatka! A i ono cvijeće gore iznad... ne pitaj kako mu je ime. Tako neka roza, bež boja!Big%20smileLychnis i još nekako!Big%20smile
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 10:17
Originalno poslano od člana Horti Horti napisao:

A ovo Achillea ptarmica

Bok, Horti! Sad ja malo vadim fotke iz naftalina, ali jesen-zima je zapravo vrijeme za to! Embarrassed
Ova biljčica iz porodice stolisnika me skroz oduševila! Pitanje a): da li se biljka sije ili sadi? Pitanje b): sunce, polusjena, sjena? Pitanje c) ću ti postaviti na pp!smile96
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 21:57
Pa ova boja lychnisa, Horti oči mi budu ispale!!!! smile93
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 10:51

Predivan cvijet kaktusa, naravno pohvala i za druge biljkice, ali me kaktus oduševio!

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 09:05
cista desetka
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 18:06
Ova kaktus ekipa zaslužuje sve pohvale!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 17:37
E pa baš si mi osvježila sjećanje na tvoj predivni vrt s ovim sličicama, a naročito na kamenjar.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:45

Lijepo vas je još uvijek viđati tu, mada se magla nadvila nad moje brdašce već znate izgleda, na pamet put. Navratite samo, ostavite trag jer u mom srcu on ostane zapisan.

Da se malo još podsjetimo na ljeto, sačuvala sam još dvije tri sličice

Lychnis chalcedonica

Satureja montana

I mala kaktus-ekipa

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 22:05
Samo ti pozdrav ostavljam!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 12:34
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 08:42
Horti, i ja te posjetila - moram ti reći da su tvoje biljkice sasvim lijepo udomaćene kod mene i sve mi jako dobro izgledaju (unatoč mrazu i dosta kiše). (Nadam se da sam smjela to napisati, zbunjuju me ova nova pravila foruma, crvena slova i upozorenja..) Isto sam tako uživala u tvojim sličicama vrta!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 00:24
I ja sam sa užitkom prošetala smile200, ali šetnja tvojim vrtom nije samo užitak nego je uvijek i poućna, jer ili vidim nešto novo, pa onda googlam i taržim više informacija ili saznam ime cvijetu koji je tu negdje oko nas, a nisam mu znala ime. Sada sam saznala ime povratiću ( latinsko nema šanse da zapamtim), a to je cvijet moga djetinjstva i nisam ga već dugo nigdje vidjela smile78.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 17:50
i ja sam bila tu smile78
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 21:30
Horti, samo da znaš da sam danas barem jedan sat provela u tvom vrtu, tražila neke biljčice, proučavala i još jedamput uživala
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 19:43

Kontesa, aptenia i kod mene prezimljava u tegli, ne može vani opstati kod nas kontinentalaca. A Herkules ima cura za izvoz. Puno mi je dvorište dlakavaca i dlakavica. 

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 11:16
Horti tvoj vrtek zaslužuje pohvale kao i uvijek Clap

zanima me...da li apteniu ostavljaš vani preko zime ili unosiš? jel ti u tegli ili u zemlji? moja je u tegli i unijela sam ju, ali ako može prezimiti vratit ću ju van

a Hercules je ...hmm čuj ima on curu? ako nema, imam ja jednu za njega Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 10:48
Lantana i meni puno fali taj sat, više ništa ne stignem. Drugi put ću ti poslat bijeli haemanthus, možda si mi i rekla al sam sad zaboravila.

Rain, samo ti se čini na slici da se Hakonechloa razrasla, stvarno se sporo širi. A sad sam je još k tome i dosta odvojila za jednu dragu osobu. Narasla bude, više vrijedi malo radosti nego sva trava svijeta.

Lora, vidim i po drugim vrtovima da se komentira i dalje, pa što bude - bit će. Hvala ti na pohvali.

Hvala Triša, pridružujem se tvom prizivanju lijepe zime. Možda zajedničkim snagama potjeramo snijeg ( bar s mog brdašca ) LOL
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 17:06
Pa lijepo je vrijeme i znam da se tvoj prekrasni vrt još uvijek drži, a kako ti ne voliš snijeg, neka ga u tvom vrt niti u kamenjaru ne budesmile103
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.