lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 49> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Stavljam ti izazov u tvoju galeriju...prvi od tri koja sam zamislila....
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Prekrasna kutija!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Tri????????????
![]() ![]() Ali ti si šef u ovoj igri - kidam nalijevo u svoju galeriju
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Tako da mi se ne opustiš!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Ponovo sam na brzinu pregledala tvoju galeriju (hehe moraš upoznati protivnika) i opet sam pala na gu.... kad sam došla do crno-bijelih kutijica
![]() |
|
![]() |
|
Nismo mi suparnice...mi smo supatnice....
Ah...moje blizanke...otišla su na poklon šogoricinim blizancima za Krstitke...
![]() |
|
![]() |
|
kako lijepo,s blizancima je teško dok su bebači ali kasnije je lijepo imati dvoje djece iu istom razredu
Supatnice slažem se.....jaaako nam je taško ovdje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Supatnice po hobiju, kaj se žalite.
Mare ja pogledala tvoju sliku za baku prekokrasna je, zašto ju nisi tu stavila ? ![]() |
|
![]() |
|
Nisam ju ni poslikala,odmah ispod čekića je išla baki u ruke.
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Ma baš mi je prekrasna, fala bogu da postoje i tuđe slike, kaj ne?
![]() Majstorica si ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Primavera ti si moje
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
slažem se sa primaverom. kutija je prelijepa!
|
|
![]() |
|
Hvala ti more....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Aha, sad mi je sve jasno! Ti si ta koja dila s ovim pločicama! Priznaj, koliko si šuma ubila do sada?!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A ne ni ja nisam ta koja dila pločicama...mada obje poznajemo i Nata i ja onu koja je posjekla pola šuma....
![]() Kuglica je od ukrasnih traka i to me ovaj vikend učila moja mama...ona voli to raditi a ja znatiželjna nisam izdržala da ju ne zamolim da nauči i mene. Inaće su to tzv.artičoke...možeš s njima raditi svakojake oblike...zvjezde, srca, kuglice, jaja, vjenčiće...svašta nešto. Ova je moj prvijenac u toj tehnici...
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivne dašćice(morat ću si i ja nabaviti jednu),a kuglica je odlična
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
dašćice kao uvijek simpa a kugla kao prvenac super jako interesantno to još nisam vidjela
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |