Slavonski Brod |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 14 Listopad 2007 u 21:44 |
Malo sam skitala, ali kako sam bila u krizi s vremenom (satima ne prognozom) imam samo mali djelić za podjeliti s vama
ovo je Brodski korzo ![]() ![]() u nedostatku zemlje u samom srcu Broda sadi se i ovako ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo tuđeg truda
![]() i djelić vrta MM tete ![]() SLAVONSKE RAVNICE ![]() ![]() i ono što me oduvijek ponovno oduševi (kažu da je na moru najljepše, a vi odlučite) ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() Već u sebi pjevam "Ne diraj te mi ravnicu"!!!! |
|
![]() |
|
Nadam se da ću drugi put imati više vremena, jer Slavonija je i po zimi prekrasna....
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
imam ja još jedan
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
TeaK - nikad bila....slike su
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
kako bi TeaK rekla......pjekjasno!
![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dubravka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 16 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo mi pojačanja.... Možda sam ja slavonska snaha, ali ipak ima slavonki koje me podržavaju.
Prekrasan pogled na spojnicu dviju država HR i BiH. Dobro došla Dubravka i dugo nam ostala ![]() |
|
![]() |
|
Dubravka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 16 |
![]() Hvala, nećete me se tako brzo riješit, ne brini ![]() |
|
![]() |
|
Bitnu stavku si savladala, stavljanje slikica...
A sad lijepo poslikaj svoje biljkice i malo nam se pohvali i naravno prokomentiraj naše.... |
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
Mogu reći da sam jako zadovoljan.Izvrsno Tea.
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Čekaj Vepre uskoro ću ja u Brod, a onda pada slavonska kavica. Moramo novim članovima pokazati kako smo mi dobri, zar ne?
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Evo još fotkica iz mog Broda! U središtu grada je smještena velika Brodska Tvrđava izgrađena početkom 17.stoljeća i Brodsko Korzo, najveći trg u Hrvatskoj,a 2006. proglašeno je za najljepši trg u Hrvatskoj.
![]() ![]() ![]() ![]() Ovo su dijelovi Brodske tvrđave ![]() ![]() ![]() ![]() A sad malo snijega... ![]() ![]() ![]() Franjevački samostan ![]() Naše šetalište uz rijeku Savu ![]() Naravno da u Brodu ima još puno lijepih lokacija, ali možda bi bilo najljepše da svratite u Brod i da sve vidite svojim očima. I na kraju...vatromet! ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |