Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - prilina svaštara
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

prilina svaštara

Odgovori Odgovori Stranica  <1 78910>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 23:56
Ah, ti muški.... Kad bi samo znali kakve žene imaju doma, ne znaju to uopće cijeniti! Stavila bih ja njih 2 dana s nekom sponzorušom, da vidiš kako bi ih onda tek glava boljela! smile42
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 23:36
izzysmile78.najbolje ideje se rađaju iz očaja ili tako nešto ha!ha!trebala si vidjet MM kad sam se uhvatila pločica,ljepila,čekića i drugih stvarčica.bilo je otprilike ovakosmile107imam u planu raditi stolić za terasu sa pločom od mozaika.to mi je projekt za slijedeće ljeto.inače MM kaže da kad ja dobijem ideju on dobije glavobolju!!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 22:53
Prila, radovi su ti fantastični! Ovaj one stroke painting mi je kvantna fizika, izgleda jako lijepo i vidim da se sve više radionica organizira na tu temu! Ali moram priznati da si me "kupila" mozaikom u kupaonici - diiiiivnooo! Heart Mozaici su mi tiha patnja koje se još nisam baš primila... Genetika valjda - tata mi je klesar... LOL
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 22:39
i još malo slikica u pokušaju

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 22:36
ovo je nastalo pomalo iz nužde.pukle cijevi,pločice se razbijaju...takvih ni sličnih više nema...novčeka za novo kupatilo još manje..i onda se radi što se može

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 22:31
pošto volim isprobavati razne materijale i tehnike počela sam raditi i lutkice.ovo je prva.napravila sam je kao mobil(po uputama sa neta) i sad ponosno leluja nad krevetom MPK.
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 22:11

puno hvala cureWink

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 18:17
krasni radovi Prila, čestitam, ono musavo mi je baš štosno, a anđeli su predivni. Bravo Smile
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 17:57
prila, napokon tvoje svaštarije smile91
ovako na prvu reakciju su mi se najviše svidjeli drveni krović s brojem i ptičicom, kućica sa srcolikom ogradom i tacna koja je skoro 3D...
šareni anđeleki su neodoljivi, a ona zidna bordura je super ideja...
divno ti ide one stroke, inače mi uz taj stil nekako najbolje idu blijede i crne podloge jer još bolje istaknu poteze...

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 17:22
puno hvala mare-nostrum,maslacak7 i tweety.inače dosta slikam,pogotovo u one stroke tehnici.volim i raditi sa das masom i kombinirati od svega pomalo.
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 15:30
Fenomenalni radovi, osobito mi se svidja tacna, predivna je!!!
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 14:40
ma koji fantasticni radovi...ovo inace slikas ili...ma super...
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 10:03
Prila ti si prava umjetnica,ako ja dobro vidim( ?) ti si i slikarica.Ne znam šta bi izdvojila,škrinjica je posebna i mace su slatke.Ormarić je genijalan,tacna mi je jaaako lijepa.Ma da ne nabrajam više sve je odličnosmile71
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 09:34
još malo oslikanih kutija

tacna

posudica slikana mobitelom pa slika nije naj

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 09:29
ormarić za MPK,koji neznam zašto na slikama izgleda musavo

stari ladičar malo popravljen.kad je to vidio MM digla mu se kosa na glavi

ovo je bordura u mom hodniku od prije jedno tri godine

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 09:23

jedna drvena posuda

tanjur

stara drvena grabilica

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 09:18
flaše u pokušaju decupaga

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 01:23
malo salvetica
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 01:18
mali anđeli rađeni od das mase
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 01:14
ovo je malo radova od das mase.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 78910>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.