Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 69> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Štefice sve jedno ljepše od drugoga, plumbago i grk su moji favoriti, ali i azaleja je prekrasna, ma sve
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Plumbago me opet izbacio iz ravnoteže. Predivan je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
štefice, sve ti je krasno i bujno, balkon me je oduševio: Što radiš sa tim pelargonijama tijrkom zime? gdje ih smjestiš?
plumbago je isto predivan, ma sve ti je Super!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim spremila si plumbago! kako sam si ga i ja nabavila i naravno spremila, pitam da li ga treba orezati, ako da kako i kada!?
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E ja nemam palmmu ali kad je nabavim mislim da će biti ljepša od tvoje
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala curke na posjeti.
Minimode,ja sve svoje pelargonije bacam ,a na proljeće kupujem druge.Jednostavno nemam uvjeta da ih spremam preko zime. Bergenia,mislim da plumbaga treba obrezivati ali ja ču to učiniti kasnije,kad prestane cvasti jer sad mi ga je žao kad tak još lijepo cvate. Niho,pa upravo sam i zato stavila sliku svoje nove Madagaskarice da te potaknem da i ti pod hitno nabaviš za sebe i da zasjeni moju u svojoj ljepoti ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ma ne mogu vjerovati, moje su u drugoj sezoni tolike zato me čudi njihova veličina....stvarno ne mogu vjerovati..pa čime ih hraniš? što im pjevušiš?
šteta da sam bliže....uf
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Štefi, predivno. Plumbago je jednostavno čaroban, grk nenadmašan, a za sve ostalo samo najljepše riječi.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Štefice, uživala sam u carstvu tvojih unutarnjih biljčica! Divne su!! Ovu "šarenu travu" sam i ja nedavno dobila, još mi je u vodi, čekam da pusti korijene. Tvoje je prekrasna!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Došla sam samo malo priviriti. Divno ti je vidjeti raskoš u verandi. Kad gledam tvoje kućno cvijeće malo mi je žao što sam svoje zapustila. Nekada sam imala pun dveni boravak, a sada sam svela samo na par.
Plumbago me oduševio. Moj je prije spremanja imao nekoliko pupoljaka, ali su odustali od cvatnje. Malo im je bilo svjetla.
Štefice - supeeeer!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja ću samo kratko na sve od mog zadnjeg upisa do jutros
![]() Zgriješila bih kad bih istaknula posebno bilo što.Ali se moram "popiknuti"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Štefek, pahi je prekrasan!!!....negdje sam pročitala da ga zimi treba staviti negdje nisko da mu svjetlost dolazi odozgora kako se nebi savinuo u potrazi za svjetlošću....ili ga redovito "okretati"...jer kad se jednom stablo savije....ne da se više ispravit. Ja sam svog stavila na pod uz prozor tako da mu svjetlost dolazi odozgora....i zalijevanje minimalno....po zimi još rjeđe. Kalanchoe je također krasna ovako puna pupoljaka! Opet nam je slikni kad se sva rascvate!
![]() |
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Štefice ma ljepota prava...nemogu odustati od gledanja svaka cast
|
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
Minimode ,ja svoje puzave pelargonije obično prihranjujem prihranom koja je samo za njih,a to je Asef ili Substral i jednom na mjesec ureom 7 na preporuku naših dragih forumašica .
Sara,hvala na posjeti. Anaida,ja kad hoču pogledati pravu raskoš unutarnjih biljčica,i predivno uređeno stubište i hodnik,odem na tvoju stranicu. Hoya,meni je isto plumbago nevjerojatno lijepa biljka i baš me razveselio kad mi je opet procvao u verandi. Baka ,drago mi je da se i tebi sviđa madagaskarica,ja nisam mogla odolit kad sam ju vidjela u vrtnom centru. Flavia,hvala na savjetu.Odmah sam ju premjestila malo niže .A dok je "pozirala" bila je na radijatoru,ali zatvorenom . Upsss...pišem u ženskom rodu ,a ipak je to muškić-Pahi ili Madagaskar. Plavooka,hvala i tebi na posjeti. Svima ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Štefi, i kad čovjek pomisli da više nemaš kaj pokazati, ti nam prirediš iznenađenje s prekrasnim hibijem.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasne su ti nove ružice..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |