Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 69> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Štefice ima li novoga cvijeća
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
iako je već dosta hladno cvijeće ti se još dosta dobro drži.moram ti se pohvaliti da sam prvi put posadila svoje prve biljćice pa na proljeće možda i ja otvorim svoju cvijetnu stranicu.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Niho,bit če uskoro
![]() Marijankica,jedva čekam slike tvojih biljkica. Si vidla kak je ovdje zarazno ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Već sam se pitala gdje je to sve divno posloženo s novim članom bajke!
![]() A balkon! Prekrasan.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ej baš Štefica šta ti radiš sa palergonijama -ja sve svoje bacam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Draga bakica i Nihica ,hvala vam na posjeti.
Ja sve svoje pelargonije bacam,a na proljeće kupujem nove. Prije sam ih znala pelcati po sto komada u čašice pa preko zime u duple prozore ali to više ne radim iz razloga što cijelu zimu moram vodit brigu da se ne smrznu. Imam dosta toga za šta se brinem preko zime ,pa tak rađe kupujem gotove presadnice na proljeće ![]() |
|
![]() |
|
Joj kad bi se još sa tim bakljali dokle bi dogurale
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo malo mojih mačuhica.Ove su mi mini posebno drage.
![]() ![]() ![]() I ljubičica mi je odlučila pokazati svoje nove cveteke. ![]() Evo i mog novog hibia,samo ne znam baš koje je boje. ![]() Mislim da bude narančasti. ![]() Pa,moja nova kraljica zime. Azalea ![]() ![]() ![]() Jedan od mojih adama se nagledava kroz prozor ovog tmurnog vremena. ![]() Mali fikus benjamin nema previše zahtjeva ni prohtjeva. Kud ga stavim on je uvjek sretan i zadovojan ![]() ![]() Šarena trava se raširila . ![]() I mali Grk se neda. ![]() A plumbago me posebno veseli jer još uvijek cvate i to u zatvorenoj verandi. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
prekrasno cvijeće.....
|
|
![]() |
|
Ma sve je pedivno ali brate Plumbago opija od ljepote. kako ti ima nako benjamin debelo stablo a nije ni velik puno . Moj ko trkljice ali lijepe listiće ima . Šta se onda dešava s mojim .kad vidim tvoj posramim se - I de mi reci da li Adama šišaš na proljeće
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i te kako opija od ljepote
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je...mačuhice su ti baš krasne..ma sve je lijepo
|
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti
![]() Niho,ja sam takvog benjamina kupila,grane su mu omotane nekim platnom pa izgleda kao da ima debelo stablo,a šta se tiče adama ,on sam od sebe čelavi,šta bi ga još i šišala . Vidjet češ u sred zime ostat če mu jedan list,pa kud bi ga jadnog još i šišala ![]() Al na proljeće ide van i onda potjera puno listova ![]() |
|
![]() |
|
Moj imao 3 sad ostao 1-i baš kao što kažeš -ćelav je i ružan brate mili
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Isprintaj i stavi mu sliku mojega ispred njega ,pa da vidiš kak če ti potjerati nove listiće ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Sve ti je jako lijepo Štefek, vidim "pao" je i novi hibi...baš mi je drago da si si ga pribavila kad ih tak voliš!....Maćuhice savršene..uspjela sam i ja naći danas maćuhice za moju fontanu...samo što nisu imali sve u jednoj boji...pa ću morat malo iskombinirat šareno...nikak da kiša stane pa da to posadim!
Plumbago je savršen!...., a grk...prekrasan!..azaleja...super....ma sve je super!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau kakv plumbago, a maćuhice preslatke.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Skoro svi imate taj plumbago, još ću se i zaljubiti, kad malo bolje promislim dali bugica ili plumbago, odlučit ću se za plumbago pogotovo kad vidim tvog i Trišinog kako su vam divni
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Samo vi moju jadnicu zezajte a vidi ja i korijenko nemamo Plumbago
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |