Brdska palma- Chamaedorea elegans |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Korisnik | |
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nakon koliko vremena (tj. godina ) cvjeta ova palma u kućnom uzgoju?
|
|
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
A mi očekujemo sliku ili ![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Moja sobna palma je već skroz izbacila cvetnu dršku, očekujem ovih dana da cveta.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ja sam udomila i zadnju presadnicu dobivenu dijeljenjem jedne - matične biljke...dala sam je sveki...bolesna je , skrpalo je herpes zoster pa da joj malo ublažim dane u kući...uza sve bolove ipak se malo ozarila kad je vidjela...
|
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
hele, baš je slatka
a moja otvara novi list ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Ma znam ja da ima puno ljepših i večih pored kojih je ova moja mali miš ali moja je i meni najdraža. |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
i ja bih je stalno gledala Hele
![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hele,krasna je
![]() |
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
hele,nista se ne moras brinuti..
bilo bi dobro da je korjen pokriven,ali i ovako je dobro
![]() |
|
![]() |
|
Da li se i tvojoj vidi korijen sa gornje strane (kao da nije dovoljno duboko posađena) ? |
|
![]() |
|
Monk ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 138 |
moja sprema cvet!
|
|
Monk...
prijateljstvo nije velika stvar...vec milion malih stvari |
|
![]() |
|
Najviši list 1/2 m , a prodaju se po 1.5 - 2 m (ali im i cijena raste proporcionalno). |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
Je li normalno da je šamaderi korijen tako plitko? Ja sam ga malo pokrila kad sam presađivala ali sam ga svejedno ostavila da viri , mislim, možda tako mora bit.
Ažurirao Hele - 26 Studeni 2007 u 15:43 |
|
![]() |
|
Nemam pojma. Zajedno oko 30-ak kn ali nisam vidila nikakav znak da je rasprodaja. Jedino sam skužila da je velika cikas palma sa 1000 i nešto pala na 700 i nešto. |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Hele
![]() ![]() jesi li i ti stigla na rasprodaju u konzumu ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
Hele, čestitke
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |