mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izzy i shasha
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Mare moja...lipa Mare...kažeš skroman doprinos....ovo je očiti primjer kako je manje bez silnih dodataka i sjaja i blještavila koji put puuuuuno više. Tako mi se sviđa da ću te pitati smijem li te malo kopirati. Prekrasno!!!!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kutijame ostavial bez daha.. takoe aelegantna i profinjena... obožavam kda samo jedan detalj istakne sve... predivno... i teglica je odmjerena sa vrhunskims tilom... bravissimo
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Ja ću samo reći
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Djevojčice drage
![]() ![]() ![]() Lula,lula sad si me zarazila s tim refrenom,uvrtio mi se od jutros u glavu i neće van.
Sad ću cijeli dan pjevušiti mare,mare......a moji neće skužiti da pjevam sama sebi
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Hvala agentice07
![]() ![]() ![]() Da na kutiji je salveta i kad sam ju dobila odmah sam nekako zamislila taj vjenac na poklopcu neke okrugle kutije
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prelijepi doprinosi Božiću
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kutija je pre-prekrasna, a ja sam inače nenormalni ljubitelj metalnih kutija.
Vjerojatno me vraća u djetinjstvo kada nam je kutija bila draža od keksa u njoj i to kada bi se rođaci iz Njemačke napravili velikodušni.
Mjehurići se ne vide, kutija je za 5!
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Mare predivno i teglica i kutija
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dugo nisam bila na ovom dijelu foruma, ne samo da nisam ništa radila, nisam ni gledala vaše radove. Ali stigli su ružniji dani, pa evo me opet.
Pregledala sam sve stranice, radovi prekrasni, i sve bolji i bolji - bravo Mare |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje na lijepim riječima
![]() Elza a šta je s tobom? već dugo nismo vidjeli tvoje radove.Nadam se da će ih sada dolaskom hladnijih dana biti.
Otok šta da ti kažem,svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem.
![]() Valisa očekujem uskoro otvaranje tvoje galerije
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ajme, Mare-n. što je kutija i teglica lijepa!!!! Samo da mi vidiš facu sad
![]() |
|
![]() |
|
hvala monna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej Mare i ti si se " raspucala" sa božićnim asortimanom!!!
Teglica za cvijeće ...super,
kutija za kekse ...još bolja!!!
U biti želim pohvaliti sve tvoje radove, jer sam morala ići par stranica unatrag...više te ne lovim ni za glavu ni za rep.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Proljeće draga moja ,tako ti je samnom, šaram sve u šesnaest
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Sada sam u fazi selidbe i obećajem da ću vam pokazati barem nešto, nije fer da samo gledam, ali vjerujte da mi je veselje vidjeti vaše divne radove i za to nađem barem malo vremena.
|
|
![]() |
|
Elza veselim se tvojim radovima a možda ti i ukradem koju ideju
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Eto tražila si ...znaš što...nije velika investicija....voljela bih vidjeti kako radiš sliku na platnu...možeš i ono malo malo platno i to lijepo ne samo zaljepiti salvetu, a ne...želim ju sa doradom....he he...jedva čekam da vidim...
![]() staklo si savladala u svim oblicima....to i nebi bio izazov...
|
|
![]() |
|
Ako važi onao platno što sam poklonila Baki- Kava u Rijeci str.90 ili 91?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |