Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 44> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj baš lijepi radovi. Kako ja volim tvoju preciznost i izvedbu. Jaaako
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Najljepša hvala drage moje vjerne posjetiteljice, svima velika ogromenska pusa
![]() @ draga Monna, ak niš drugo, Mjesec bu ziher osvanuo jednog dana u mom nakitu, a trenutno radim na jednoj narukvici koju već zovem Venerom zbog boja koje prevladavaju...tako da će se niz nastaviti... hvala ti puno
@ draga Lluvia, velika pusa
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opet sam bez teksta... privjesci su tako lijepi da ne znam sto napisati... ozbiljno - ne znam... jedino sto mogu je diviti im se
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Privjesci su kao i obično - prekrasni! Možda bude još koji planet?
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Moj duboki naklon Jupiteru u Djevici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ....i na kraju Izzy vragolanko
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Fly me to the Moon....eeeerrrrr, Jupiter? S - J - A - J - N - O!!!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično primice!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
kakva divota!posebno izdvajam visibabu ali sve je super.već se par puta vračam provjeriti da li je i jupiter rađen od pg.izgleda kao da je od mramora.stvarno mi je fantastična ta kombinacija sa žicom. |
|
![]() |
|
I malo nakita, još dvije medaljon crne pločice na temu voća i cvijeća i jedan privjesak čiji oblik i boja su nastali pukom slučajnošću...
...trešnjice...
![]() ...visibaba...
![]() ...Jupiter, ime je dobio čistom asocijacijom...gnječila sam ostatke polimerne gline kroz pasta mašinu i u jednom momentu ukazao se ovaj uzorak koji me odmah podsjetio na površinu najvećeg planeta Sunčevog sustava, Jupiter, a točku na i, dodala sam jer i sam planet kad ga se gleda s jedne strane ima takvu jednu tamniju površinu...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...ooooooo, draga Lula, ne padati u nesvijest, a kamoli u tri
![]() ![]() ...draga Anastazija, duboko i veliko ti hvala, moja sreća je tim veća što kroz vaše prelijepe komentare dobivam natrag energiju potrebnu za novo stvaranje, poticaj i nadahnuće, ali osjećam i obvezu da vas ne razočaram
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
draga Primavera, svaki put kad navratim u bilo koju od tvojih galerija osjećam se kao Alisa u zemlji čudesa. Zaista radiš čudesne stvari i nemam prave riječi za izraziti svoje dojmove. Neka mješavina ushićenosti,oduševljenja i sreće što postoje takva stvorenja kao što si ti i što nam svima tako nesebično daješ da uživamo u kreacijama tvoje mašte i vrijednih rukica.
vidim da je na HMF bilo jako lijepo i veselo i nadam se da su ti posjetitelji opustošili štand.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Hoće li meni naškoditi ...da toliko puta padnem u tri nesvjesti. Prekrasan ti je nakit......Divim ti se jer tako lijepo radiš, da divim , skidam ti kapu.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
sada imam malo više vremena i pomnije ću pogledati sve , danas sam se malo više zadržala kod tebe, pa opet vratila na nakit , jer mi je nakit najposebniji i prekrasan. To je područje gdje se nisam oprobala , a sviđa mi se, kad se samo sjetim kako bi morala nabaviti sve ispočetka od materijal do alata pa naukovanje mislim da će to pričekati. do tada ću biti kod tebe i uživati , imaš sjajne ideje i vrhunsku izradu vidi se tko je majstor zanata , bravo.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Draga Primavera, ovo je fantastično,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Koje prekrasne boje i kombinacije boja
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |