Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mačkove slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mačkove slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 36>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 21:04
Panj  je smile120
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 20:48
Ružice i mene zanimaju, ali ima još vremena, sada se divim maćuhicama i ciklamama - prekrasne su.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 20:12
Hvala! Maca je mačakSmile. Joj jedva čekam proljeće da vidim ružice!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 19:41
Panj, panj, panj !
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 07:10
Da i meni je panj Thumbs%20Up ali će i ružičnjak biti lijep.
Maca je ljepotica!
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 23:09
Meni je ovaj tvoj panj fantastičan a maca je prava manekenka,baš se dobro namjestilaSmile
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 22:27
Prekrasni su jaglaci, baš ih viđam posvud da počinju cvastiTongue
A mace skoro pa da su nam blizanke, imam jako sličnu macu Smile
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 18:44
Ružice su stigle pa evo i mog novog ružičnjaka:

I malo novijih sličica:

Evo i priroda je malo zbunjena:

Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 07:39

Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama…

Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora.

Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji.
Jer na pojedinim temama nema po 3-4 strane niti jedne slike.

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 18:40
Hmmmm,na koga li me to podsjeća...
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 18:28
Wink Pa žao mi da bude jedan primjerak usamljen pa sve na duplo i višeduploLOL
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 15:47
prekrasno si se ponovila i to skoro sve po duplo - tak se to radi,bravo
Na vrh
macak2 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 13:04
Što da kažem, osim: smile78
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 07:10
Mačak, odlično obavljena kupovina! A i sviđa mi se kako se razvojaju kopanjice, kao i onaj ulaz u dvorište koji si jesenas "rekonstruirala".
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 23:12
Odlično si sredila dom čuvarkućama,ali panj je van konkurencije!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 23:02
Ma kd je ekipa dobra sve je puno lakše i zabavnije.A nakom zimskog aerobika na proljeće ćeš biti fitsmile214
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 22:08
Mare-nostrum, na aerobik me natjerala moja kuma koja ima energije na tone, jedva me pokrenula, ali ekipa nam je tako dobra da me nakon sat vremena bole jedino mišići na licu - od smijanja. A stiže zima kretanje će goditi mojoj kičmi.

Bromelija, i ja jedva čekam proljeće da to sve vidim rascvjetano.

Retriver Sara iskreno hvala. Moj minijaturni kamenjar nastao je u pokušaju da svojim čuvarkućama osiguram dom. Broj mojih čuvarkuća se znatno povečao pa nisu sve u kamenjaru, ali eto on je bio početak moje ljubavi prema njima. Puno hvala!!!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 19:32
draga Mačak, eto me malo i u tvojem vrtu, živo je kod tebe, kopanje su krasne, zečje uši dobro izgledaju, a središnja točka koja daje pravu dimenziju ljepoti okolnog cvijeća, je, naravno, krasna ukrasna trava.
           O ljepoti tvojega panja je dosta već rečeno, ostaje mi samo da potvrdim da uživam u pogledu na njega.
            I, na kraju, ono što se meni osobno najviše sviđa, pretpostavljam da je segment tvoga kamenjara-mislim na zadnju fotku sa sedumima i sukulentima. To mi je stvarno čarobno, a jednostavno, jednostavno.Smile
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 14:18
ma bravo, lijepo si se ponovila biti će to rascvijetano proljeće
posebno me se dojmio panj...mačuhice su se super uklopile..

kopanji su također popunjeni lijepim biljkama, još kad se na proljeće pridruže tulipani biti će to cvijetna bajka smile78a i tvojim vrijednim pomoćnicima smile79
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 11:44
mačak pa ti si turbo ženasmile202smile161smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.