Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj posjet Holandiji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj posjet Holandiji

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 8>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:20
Ovo je drugi amarilis....
sutra je novi dan
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:17
Prvo sam kupila amarilise...
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:14
A sada šoping.....Najprije sam kupila torbu za cvijeće.....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:11
Ove kale su prekrasne.....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:08
ovo je neka buda palma,koju sam htjela kupiti, ali sam na kraju zaboravila i ostala sam bez nje...
.
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:03
Ovaj mi je bio poseban....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 23:58
Ovaj kaktus(?) je ogroman i prekrasan htjela sam otkinuti grančicu ali ipak nisam...
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 23:53
Kaktusi,kaktusi....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 23:50
Kaktusi,kaktusi....v
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 23:48
evo i kaktusa...jedan paviljon je bio krcat i to velikih primjeraka....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 23:45
Još malo rezanog..
v
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 23:43
Ova havajska palma je prekrasna,bilo je i manjih, ali kako to da nosim......
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 23:34
Rezanog cvijeća ima u izobilju...
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 23:31
Evo još malo ugođaja sa Tržnice cvijeća...
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 23:23
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Originalno poslano od člana jagoda jagoda napisao:

Ponuda kaktusa...
- Jesi me se bar sijetila kad si ovo vidjelaLOLLOL
Naravno Niho da sam se sjetila tebe, a i naše Triše i Korjenka koje imaju isto dosta kaktusa, ali kako da ih nosim?Imam još slika vidijeti ćeš i veće primjerke....
sutra je novi dan
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 23:20
Ja zbilja neznam nakon ovog sročiti pametnu rečenicu jer neznam što me više fasciniralo fotke Nizozemske ili ova ponuda lukovica. Ali djevojke ja bih ipak takve dućane u svojoj blizini a ne da s jednog kraja RH šaljemo na drugi kraj.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 23:19
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

hvala za lijepi ugodjaj što si nam pružila, o cvijeću i lukovicama, tj cijeni, nemam što reći...izbor i sve ostalo superClapClapClap
 Lora hvala ti na posjeti i pohvalama,cijene cvijeća su stvarno za svakoga.....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 23:16
Originalno poslano od člana hamara hamara napisao:

Jagoda sad tek vidim u kak bogatoj zemlji zivim Tongue Jer kad vidim te cijene... ti 'olandjani mora da su neki jako siromasan narod Smile
 Hamara draga,ti holanđani su stvarno siromašni kad im je  glavno prevozno sredstvo bicikl, a na prozorima nemaju ni zavjese......WinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 23:06
Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

Ma baš prekrasne slike, sigurno je to bilo divno putovanje...a tek koliki ogroman izbor cvijeća..
Hvala ti na posjeti i pohvalama.Putovanje je bilo stvarno prekrasno,a imala sam i lijepo sunčano vrijeme što baš i nije uobičajeno za Holandiju.Cvijeće je tamo način života kao što su bicikli,sir,krave na livadama,prozori bez zavjesa.....Cvijeće je dostupno svima,nije skupo, a ima ga na svakom koraku....WinkWinkWinkKažu da je pravi doživljaj cvijeća u proljeće,tako da ću isto putovanje morati ponoviti u jedno slijedeće proljeće.....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 22:12
Originalno poslano od člana lana2 lana2 napisao:

Dakle cijene su da ne povjeruješ!!! Kako bilo vjerojatno bih nafutrovana i s kojom kilom viška prešla granicuTongue
Sigurno si bila u "bedu" jer teško je odoljeti da ne kupiš koju biljku po tako povoljnoj cijeni, ali nažalost problem je kako je prenijeti preko granice doma -  reportaža ti je supeeeer.

Lana draga naravno da sam bila u "bedu" jer cijene su stvarno povoljne...Nisam si mogla priuštiti kupovanje rastućih biljaka nego samo sjeme i lukovice...S granicom nisam imala problema jer smo bili u 3 sata po noći na našoj granici, pa nas nisu ništa gledali, a i dolazili smo iz Frankfurta ne iz Holandije....Hvala ti na posjeti i pohvalama...Večeras nastavljam reportažu samo da odgovorim na upite....WinkWinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 8>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.