KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 42> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teglica je zakon, a i kuglice su mi jako lijepe!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Teglica mi je super a i sve ostalo.Etuii su ti jako lijepi.I ja sam ih radila ali nisu mi tako dobri
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
draga karmen teglica je predivna kao i sve ostalo.posebno mi se sviđa kako si doradila snijeg.odlično!kuglice su mrak! |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
hvala vam na pohvalama i jedna velika pusa svima |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasno! Ovo su baš one kuglice o kojima sam pitala na svojim stranicama. Izgleda da ih ipak treba okolo obrubiti s svpcom da se ne vidi gdje se sastavljaju. Ali nemam riječi, savršeno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Svi su ti radovi krasni, ali priznajem da me teglica-svijecnjak zaista odusevila
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Blago tvojoj šefici,dobit će baš lijep poklon.
Teglica je posebna,jesi to sve na njoj crtala ili je to salveta? |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Karmen, jako lijepi radovi! Ova teglica sa svijećom mi je odmah zapela za oko, a tek kuglice!!!!!!! |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala Kaća, hvala Izzy mislim da je problem bio što mi nije bila kvačica na ukloni print informaciju.
Dakle jedan etui koji je poklonjen za rođendan i jedna slučajno pravilno razbijena posuda za cvijeće....naravno u novom ruhu i s novom svrhom
Prekosutra je rođoš od moje šefice pa će ovo dobiti na poklon a to je etui za naočale i mali držač za pisma
![]() ![]() još jedna božićna kuglica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo probala sam još jednom i ista stvar. Može li me malo netko prosvijetliti kako da ubacim fotke? Ja ih ubacujem iz imagesforme.com i dosad je išlo
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Stvarno ćeš morati sve najprije slikati jer mi niš ne vidimo
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Popravi brzo...jedva cekamo radove.....
|
|
![]() |
|
Jaaaaaaaaaaaaoooo, moram to ispraviti. Eto kad me nema sve se zaboravi.....sorry |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Nema sličica, mislim da je Karmen upisala krivi kod... Morat ćemo se strpiti dok ne to ne primjeti!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ni ja ih ne vidim
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Zašto ja ne vidim sličice
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
drage moje nadam se da me niste zaboravile. Majstori otišli iz moje kuće i sada se konačno mogu posvetiti ovome što volim. Evo za početak nekoliko novih radova
malo božićnih motiva
Čekam da mi stigne 3d snijeg pa ću ga još dodatno ukrasiti pahuljama.
ima toga još ali prvo moram slikati.
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Svi radovi jesu za svaku pohvalu, ali ovaj crno beli tanjir bash iskache, bash je poseban i bash bash mi se svidja :)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |