Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 113> |
Korisnik | |
Lavandica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mare-nostrum, ovo sto ja trazim taj rad sa zavjesom nije na boci vec na necem ravnom kockastom, cini mi se slikarsko platno ili sl.... na ovim galerijama sto si preporucila nema tog rada....trazit cu dalje, hvala
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Lavandica probaj pogledati u galerijama od mnataše ili monne.One rade takve divote
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...možda je to monna-1 rad...nešto je imala slično....
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Za ovo prvo pitanje ti postoji u galeriji radova tema gore 2.po redu galerija za decoupage, unutra je video, slijediš korake i sve 5.
Za drugo pitanje ne znam odgovor, makar sam to negdi vidjela ![]() |
|
![]() |
|
Lavandica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 19 |
Pozdrav svima!
Imam dva pitanja pa ako bi mi netko mogao pomoći - prvo, ne mogu nigdje naći onaj post gdje si se mogao javiti ako želiš da ti se napravi tvoja galerija za radove....imam nešto radova koje sam vam htjela pokazati iako kad vidim sve ove krasote sve me strah objaviti ove moje početke, pa si još razmišljam šta bi. Drugo pitanje je vezano uz jednu salvetu. Negdje na galeriji radova sam vidjela jedan rad koji je cini mi se bio napravljen na malom slikarskom platnu onako kockastog oblika, a na salveti je bio motiv kao kad s prozora gledas van i vidis neku kucu i dvorište ali bitan detalj je bio da je ta osoba koja je radila taj rad stavila kao male zavjesice i malu karnišicu na taj motiv. E sad ako je netko shvatio o cemu pricam mozda znate gdje je i ciji je to rad.....hvala puno
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
U hobby trgovinama imaš ljepilo za porculan koje se zapeče u pećnici 30 min i nakon toga se može prati.Kažu da je perivo i u perilici ali bilo mi je žao isprobati da se ne dogodi nešto.Ali perem normalno ručno bez problema.
Rižin papir,tanki, za printanje kupujem u Profilu.Imaš na metre,metar je negdje oko 18-20kn
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
cure s obzirom da vidim da imate vise vremena za decoupage i da ste full u to ufurane , dajte molim vas da ne čitam sve forume jel mi mozete reci s cim zastitite predmete da nisu osjetljivi na vodu i tak da se moze prasina s njih pobrisati jel meni se jedna vaza nakon sto sam ulijala vodu u nju i kasnije izlijala izvana pocela boja skidati, pa tak da onda ostale predmete nisam ni poskusala staviti u kontak s vodom, da li je dosta npr. 2 sloja laka za salvetnu tehniku ili treba jos nesto . hvala e da i di kupujete rizin papir na koji se moze printati i ako znate cijenu hvala ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nakon ohoho vremena "zavirim"ovdje i naravno da naletim na "kavice" neke.Pa ja ću stvarno povjerovati da ih nanjušim(jesam li ja to ovisnik??!
![]() Ok,idem gledati sad sve propuštene radove(dođem dogodine jer prije nebum stigla sve pregledati)
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare i sve ostale riječanke lijepo se zabavite na kavici
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Jesi složila glavu? Pardon frizuru???
![]() ![]() ![]() Glasovat ćemo za najfrizuru riječke kavice, pa ti sad vidi!!!
![]() |
|
![]() |
|
Takva sam i sama
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mare vrlina mi je da objasnim sve u dvi-tri riči. Nisam ti ja baš neka brbljivica i prilično sam tiha, mirna i povučena.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bilo bi super da se svi nađemo
![]() ![]() A sad skužajte idem nešto i ja sprčkati na glavi,ipak će danas bljeskati blicevi
![]() |
|
![]() |
|
No dobro nije bitno kad će biti, bitna je dobra volja i dolazak
![]() |
|
![]() |
|
Proljeće ne bi ni ja to bolje ni kraće napisala
![]() A kad će to biti još se ne zna,ali bilo bi dobro prije prvih snjegova s obzirom na uvijek spremne cestare
|
|
![]() |
|
Eto , ja to ukratko ....
![]() |
|
![]() |
|
Mare pričaj ne drži nas u neizvjesnosti. Priča na sunce
![]() |
|
![]() |
|
Naravno, ja sam već upoznata, ali ostali možda ne znaju, pa ne bi bilo loše da to ovdje i napišeš, onako nadugo i naširoko, pa tko voli nek izvoli.
![]() |
|
![]() |
|
Hehe vi ćete sljedeći tjedan sređivati frizuru
![]() Jel vi znate da se priča o zajedničkoj kavici Rijeka-Zagreb?
|
|
![]() |
|
Kako misliš nigdje nikoga, a šta smo ti mi???
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |