moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 89> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasna je jesen u tvom dvorištu, prošarana još uvijek ljetnim bojama.
Lantana vani, pa treba probati, možda uspije, tko zna kakva će biti zima. Ako ne, sjemenki imam, a naći će se i neka lantana |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Joooj Konte,tei sve crtati trebam
![]() "friziranje"-frizura,dotjerivanje-porezala sam donje listove koji su visili i bili malo ofucani pa su sad lijepe,uspravne"dame"-konraaaaš
![]() Curice
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Sada nemam vremena za elaboliranje, samo ću reći : crveni hibi, crvene maćuhice ??? prekrasan je ovaj svijet.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno je..baš mi se sviđa tvoj kutak za odmor..
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kad pokažeš slikice dvorišta, sjetim se kako si naručila kišu kad sam ja došla u inspekciju, sigurno je sigurno
![]() ![]() i nekaj sam se sjetila još...kakvo friziranje yuca? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
shasha ponovno si lijepo sredila svoj vrt, sada je još ljepši mada je meni bio preljep i ranije..juke se super istiću...a i drvo mi se čini da je puno poraslo od kada sam ga vidjela..super mijesto za odmor
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
HvalaTiji na ispravci
Flavia,yuke brzo rastu tako da nebi predugo trebala čekati.Za godinu dana one već budu lijepe i solidno visoke.
Proljeće poima nemam,znaš da ja imena ne znam jer me pretjerano ne zanimaju.
Horti,jesam i sa te strane slikala no kako ja stalno nešto selim,nije ovako izgladalo na prijašnjm slikama.
Korijenko,ostiće nemam više kuda spremiti i njih ostavljam vani.Budući da brzo i lako niknu iz sjemenja,posijat ću ih za sljedeću godinu.
A lantana...ta je pokusna.Ostale su već u kući,na toplom,a ovu sam po uputi Otok stavila van i zagrnula.Ako nebude prejake zime,trebala bi preživjeti i iz korjena potjerati.Vidjet ćemo
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha potpisujem sve već rečeno u svezi vrta.
Jako mi se sviđa tvoj kutak za opuštanje, ali prva slika mi je prekrasna.
Kakva ti je ono trava na prvoj slici???
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Slika broj jedan je za sve pohvale. Ne sjećam se da si nam ikad pokazala vrt s te strane. Uvijek s nečim iznenadiš
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jako lijepo si uredila vrt, sve mi se sviđa, ali juke su savršene...kad li će moje tolike narast...imam dvije male...jednu sam dobila od bake od mm, a jedna je bračanka od naše drage Lantane....ovo što kažeš da je runolist...meni nekak liči na encijan...
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
mali medeni runolist - je zapravo mali medeni Encijan (lapsus
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dobro da si stavila slike yuke jer si me sjetila da i ja moram svoje nafrizirati za zimu.....
Oduševljena sam slikama 1 i 3, predivan kutak za odmor ispod stabla, sviđa mi se ovako kako si malčirala uz deblo i onda kamenčići......
![]() Baš me zanima da li će ti lantana opstati vani preko zime....šta je sa ostićima, da li i njih ostavljaš u vrtu....pitam jer ih ja imam prvu godinu i namjeravam ih ostaviti u vrtu pa šta bude...
Hibi je pre,predivan..... i maćuhice isto.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Još ponešto cvate
ostić
![]() astra
![]() kalifornijski mak
![]() begonije
![]() dragoljub
![]() nije vani,više,i sad je krenuo sa cvatnjom,opet
hibi
![]() one su tek počele..maćuhice
![]() mali medeni encijan
![]() a oni su uranili-šafrani
![]() |
|
![]() |
|
panjevi...
![]() ![]() "frizirane" yuke
![]() ![]() malo travkica...
![]() ![]() ![]() boje jeseni..
![]() lantana koju sam u vrtu posadila...valjda će prezimjeti
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bome ćeš se i lišća nakupiti ove jeseni i to dobro ---joj koliko prostora imaš . Uh kud nisam znala da imaš otu ukrasnu travu
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Još malo slika dvorišta...do proljeća...
Ovih sam dana malo "čeprkala" i večinu ,za ovu godinu,napravila.....
|
![]() |
|
Cure
![]() R.Sara,ne razmoči se ništ.To je cijele godine vani i na suncu i na kiši pa i na snijegu poneke.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
super ti je ona posuda s ručkama u kojem ti je pretpostavljam, sedum sa cvijetovima, ali sa vrlo malo lišća-baš zgodno.Kaj ti se to ne razmoči ak slučajno padne kiša?
A gazanije su baš slatke, ja imam isto takve, stvarno su zahvalne i žute...
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš si se lijepo ponovila sa biljkama..sve mi se sviđa a posebno crossandra
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Te jednostavne žute gazanije i kod mene najbolje cvatu, lani sam ih dobila od Lantane, jako se šire i stalno cvatu.
Jučer je moja sastra napravila štrudel od dunja...... probaj, fin je.... treba malo više šećera ali je super
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |