Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 133>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 16:42
Duda, sedumi su super, baš su posloženi kako treba, a jesenje boje zbilja krasi ova crvena lozica.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 19:01
hvala djevojke smile79na dolasku u moj vrtek..lozica je tek počela kad bude svugdje crvena bit će ludilo..
imam ispriku mojoj dobroj duši koja mi je poslala haucheru ona je americana..ja od veselja nisam vidla natpis eto kak čovjek sipadne bedak pred svekolikim pučanstvom LOL
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 19:06
verbenu puno zaljevam pogotovu ako je u tegli one traže vodu,kad malo narastu i počne im se lišće sušiti ja ga jednostavno prođem rukama kroz grm i izmrvim tako spriječim da ju zahvati pepelnica a onda je tokom ljeta grančice tu i tam skratim a i na njima opet buknu cvijetići tako da stalno cvate..
lavanda je druge vrste nego ona standardna..ova cvate praktički skoro cijelu godinu,prestane sa vrućinom i ponovno počne kad vrućine nestanu jako je zgodna samo ima manje cvijeteke  i kraće stapke nego ona standardna..
u Zg dolazim oko 20.12 eto pred Božić i ostajem ak bu sve vredu do 2.01. 
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 19:41
Prekrasno Duda, posebno mi se sviđa ona crvena lozica, boja joj je prekrasna
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 11:15
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

..
imam ispriku mojoj dobroj duši koja mi je poslala haucheru ona je americana..ja od veselja nisam vidla natpis eto kak čovjek sipadne bedak pred svekolikim pučanstvom LOL

Draga prvo i osnovno s Heucherama ti je isto ko i s Hostama, čovjek nemože ispasti bedak jer ih ima toliko da samo iskusno oko skuži razliku. Heuchera ima jako puno vrsta i sve su preljepe, a ova tvoja bi još i morala cvasti s bijelim cvjetićima i bit će ti predivna. Neki dan sam opet kupila jednu, misleći da baš tu nemam ali sam se zafrknula, jer oni su napisali "prezime" a ne i "ime" i dok sam došla doma vidjela sam da je imam.

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 20:36
ovo je hortenzija danas došla lijepim paketićem i evo već je zasađena nadam se u dovoljan veik pitar ..Otok puno hvala..felicija posađena a sjemenkice spremljene za proljeće
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 20:41
a sada novost od moje mile cvijećarke Mire koja je besmrtna to kaj ja neznam šta se zove pa dobro ja sam išla za veterinara al ona LOL strašno je smišna
ovo je za kamenjar ime neznam navodno ima žute cveteke ..liči mi kao da smo posprejali srebrnim sprejom onu našu morsku mrežicu
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 20:45
a ovo je moj novi sukulentić..ma srce mamino što je lip i ima krasne cveteke baš sam vesela 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 20:51
baš je prekrasno- a sukulent ima prekrasan cvijetić
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 20:54
moja lavandica sve više ima cvetekaBig%20smile 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 21:15
srebrni se zove calocephalus, lavanda ti krasno cvate, novi sukulent je jako lip, a hortenzija će se valjda primiti
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 21:22
Srebrno je jako lijepo,več sam ga gledala nekoliko puta kod nas na tržnici,ne znam dal bi izdržao zagrebačku zimu.
Jel je onaj sukulent Lewisia ?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 15:06
I ja glasam za srebrni calocephalus, prekrasan je, a sukulentić je predivan.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 15:19
Meni je sukulent smile120
Dobro si usporedila srebrnoga sa morskom mrežicom Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 20:01
hvala curke i naravno Otoku na imenu,štefi nemam pojma kak se zove nije bilo imena al nisam ga vidla prije negdje drugdje
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 20:05
Calocephalus je prekrasan, i ne bi preživio kod nas na kontinentu, treba ga spremiti...imam i ja jednog malog...poklon od drage Hoyice naše! Novi sukulent je fenomenalan!...a bome i lavanda! Prekrasno kao i uvijek! Pusa tebi i tvojoj curici! smile79
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 20:53
Calocephalus je posebno ineresantan, baš me zanima kako će cvjetati, lavanda lijepo cvate, to je ona što cijelu godinu cvate, a sukulent je super Clap
život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 09:35
iz ove priče vidim da nemaš taj Calocephalus jeli Lantana? ...što znači evo napokon biljkice koju ću ti moći poslati još sam da vidim kako da ju razmnožim..ima li ko kakvo iskustvo sa njom?
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 09:43
evo da se i ja malo hvalim sa svojom ružicom jest da je sada jedina ali za mene vrijedna (posadih još 10 kom ove jeseni )
eto je bilo neki dan sad je padala kiša i satrla joj latice al ima još dva pupoljka
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 09:44
ups sorry lavanda mi je sklizla umijesto ruže
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.