Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 19:29
Flavija, baš zam te zeznula, nisam još stavila slike noviteta, osim Lorinih seduma.
Danas je stigla pošiljka od Duda-Lave, origano i cotula su posađeni, sjemenke se skupljaju sa svih strana. Jučer sam dobila još jedan prekrasan cvjetni poklon, nešto sam i kupovala, nešto je stiglo iz Kine (to sam napisala tamo na kavici), uglavnom ima toga.
A moji dečki nekog vraga presnimavaju, pa valjda to koči photobucket, pa sam privremeno odustala od slika. 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 20:59
Još se smijem od poklona iz Kine LOL
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 12:25
Evo mene s mojom gredicom sa stazicom od cigle

Ovako je izgledala ljetos , u hladu paulownie rastu hortenzije, do njih euonimusi, u teglama poslagane fuksije i vodenike, u drugom kutu lavanda

onda je polako nestajalo ljetnog cvijeća, gredica se rasčistila, pa sam išla raditi stazicu

ali, još mi je to nekako bilo pusto pa sam tegle sa ljetnim cvijećem zamijenila drugim teglama sa kalunom, zečjim uhom, tamjanom, hebama, bršljanom, felicijom, calocephalusom, maćuhicama ...

pa malo s druge strane

u zemlju sam posadila još malo maćuhica i kupusiće, pod zemljom ima dosta lanjskih lukovica

sad još moram urediti ovaj dio, koji sada izgleda ovako

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 12:29
Ma predivno je Otok, vidim da će i zimske dane kod tebe uljepšavati cvijeće..
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 12:30
Moram priznati da sam te tračala sa Lorom i hvalila sam tvoj dizajn sa ciglom. Koliko strpljenja i preciznosti je o treblo za tako uredno slaganje. PrekrasnoClap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 14:40
Ovo mi je kao da gledam neku stranicu čsopisa o uređenju vrta.
Otok.
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 14:41
Progutala sam A .
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 15:13
Evo i ja sam opet svratila da vidim tvoje prekrasno cvijeće.

I znaš šta sam skužila: uskoro imaš 100-tu stranicu, a to može samo jedno značiti, da imaš super vrt, da si pravi znalac i da nam je ugodno kod tebe!!!

Pardonček, to su tri stvari, ali svejedno...Smile

Da li ti to išta znači???Smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 16:47
Hvala vam svima, ja se zbilja trudim.

Proljeće, vidiš nisam išla za tim da je uskoro 100-ta stranica (baš dobro, imam super slike za nju), ali ne mislim da imam neki super vrt. To samo znači da uživam u njemu takvom kakav je i da nastojim da bude sve ljepši i ljepši.

A to što mi dođete u posjete, pa još ako vam je ugodno kod mene - to mi stvarno jako puno znači.
Ja uživam u vašim vrtovima i otkrivam svaki dan neke nove biljke i ideje za uređenje vrta, nadam se da i vi kod mene pronađete nešto zanimljivo.

smile78
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 17:05
posjetiti tvoj vrt je čista uživancija, predivno i jako mi se sviđa ovo cvijeće u teglama kada ti dosadi postava samo razmjestiš kao u kazalištu...
kod tebe i od tebe se stvarno može učiti smile71
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 18:41
Bravo Otok sukulenti su ti predivni,neke nikad nisam vidjela,a onako na okupu su za 10.Stazica je isto lijepa ima tu svega,a još kad procvjetaju lukovice divota!smile141   
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 19:26
Ma neznam šta da više kažem -----skidam ti kapu-svaka čast -stvarno pravo sredito i urađenosmile169
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 19:35
svidja mi se stazica
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 22:00
Ti bi Otok trebala dobiti neku nagradu za uređenje vrta u kategoriji malo zemlje - puno cvijeća. Bravo jako mi se sviđaju tvoje ideje za sezonsko uređenje. Clap Ej sad sam se opet sjetila sjemena iz Kine, kad ćeš siajti LOL
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 08:12
Samo se ti smij Lantana, poslat ću ti malo da i ti imaš nešto iz Kine Wink
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 09:16
Otok prekrasno.Mislim na stazicu i sve što je okružuje.Nisi li ti ipak studirala hortikulturu, odnosno pejsažnu arhitekturu? Priznaj!Big%20smile
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 09:31
Nisam Baka. U moje vrijeme cure su išle u ekonomsku, a dečki u pomorsku školu, slabiji učenici u zanate. U srednju školu malo je tko išao van otoka. A onda je logični nastavak bila ekonomija.
Danas su druge prilike i šire mogućnosti, tko zna što bi bilo da sam sada mlada. 
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 09:54
Kod tebe mi sve izgleda kao da je još ljeto.
Stazicu si super složila,baš paše uz svo to zelenilo.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 10:05
A di su sad lavande?Od ljetne slike do današnje,ja ih ne vidim!
Šta da velim a da već nije rečeno!?Kod tebe je i tzv.nered u savršenom redu.smile89
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 10:17
Tu je lavanda, tko je rekao da je nema?

a ima i jedna ružica iza lavande

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.