OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Flavija, baš zam te zeznula, nisam još stavila slike noviteta, osim Lorinih seduma.
Danas je stigla pošiljka od Duda-Lave, origano i cotula su posađeni, sjemenke se skupljaju sa svih strana. Jučer sam dobila još jedan prekrasan cvjetni poklon, nešto sam i kupovala, nešto je stiglo iz Kine (to sam napisala tamo na kavici), uglavnom ima toga. A moji dečki nekog vraga presnimavaju, pa valjda to koči photobucket, pa sam privremeno odustala od slika. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Još se smijem od poklona iz Kine
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo mene s mojom gredicom sa stazicom od cigle
Ovako je izgledala ljetos , u hladu paulownie rastu hortenzije, do njih euonimusi, u teglama poslagane fuksije i vodenike, u drugom kutu lavanda ![]() ![]() onda je polako nestajalo ljetnog cvijeća, gredica se rasčistila, pa sam išla raditi stazicu ![]() ali, još mi je to nekako bilo pusto pa sam tegle sa ljetnim cvijećem zamijenila drugim teglama sa kalunom, zečjim uhom, tamjanom, hebama, bršljanom, felicijom, calocephalusom, maćuhicama ... ![]() ![]() ![]() pa malo s druge strane ![]() ![]() u zemlju sam posadila još malo maćuhica i kupusiće, pod zemljom ima dosta lanjskih lukovica ![]() sad još moram urediti ovaj dio, koji sada izgleda ovako ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma predivno je Otok, vidim da će i zimske dane kod tebe uljepšavati cvijeće..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moram priznati da sam te tračala
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ovo mi je kao da gledam neku stranicu čsopisa o uređenju vrta.
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Progutala sam A .
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo i ja sam opet svratila da vidim tvoje prekrasno cvijeće.
I znaš šta sam skužila: uskoro imaš 100-tu stranicu, a to može samo jedno značiti, da imaš super vrt, da si pravi znalac i da nam je ugodno kod tebe!!!
Pardonček, to su tri stvari, ali svejedno...
![]() Da li ti to išta znači???
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima, ja se zbilja trudim.
Proljeće, vidiš nisam išla za tim da je uskoro 100-ta stranica (baš dobro, imam super slike za nju), ali ne mislim da imam neki super vrt. To samo znači da uživam u njemu takvom kakav je i da nastojim da bude sve ljepši i ljepši. A to što mi dođete u posjete, pa još ako vam je ugodno kod mene - to mi stvarno jako puno znači. Ja uživam u vašim vrtovima i otkrivam svaki dan neke nove biljke i ideje za uređenje vrta, nadam se da i vi kod mene pronađete nešto zanimljivo. ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
posjetiti tvoj vrt je čista uživancija, predivno i jako mi se sviđa ovo cvijeće u teglama kada ti dosadi postava samo razmjestiš kao u kazalištu...
kod tebe i od tebe se stvarno može učiti ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Bravo Otok sukulenti su ti predivni,neke nikad nisam vidjela,a onako na okupu su za 10.Stazica je isto lijepa ima tu svega,a još kad procvjetaju lukovice divota!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma neznam šta da više kažem -----skidam ti kapu-svaka čast -stvarno pravo sredito i urađeno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svidja mi se stazica
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ti bi Otok trebala dobiti neku nagradu za uređenje vrta u kategoriji malo zemlje - puno cvijeća. Bravo jako mi se sviđaju tvoje ideje za sezonsko uređenje.
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Samo se ti smij Lantana, poslat ću ti malo da i ti imaš nešto iz Kine
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Otok prekrasno.Mislim na stazicu i sve što je okružuje.Nisi li ti ipak studirala hortikulturu, odnosno pejsažnu arhitekturu? Priznaj!
![]() |
|
![]() |
|
Nisam Baka. U moje vrijeme cure su išle u ekonomsku, a dečki u pomorsku školu, slabiji učenici u zanate. U srednju školu malo je tko išao van otoka. A onda je logični nastavak bila ekonomija.
Danas su druge prilike i šire mogućnosti, tko zna što bi bilo da sam sada mlada. |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Kod tebe mi sve izgleda kao da je još ljeto.
Stazicu si super složila,baš paše uz svo to zelenilo. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
A di su sad lavande?Od ljetne slike do današnje,ja ih ne vidim!
Šta da velim a da već nije rečeno!?Kod tebe je i tzv.nered u savršenom redu.
![]() |
|
![]() |
|
Tu je lavanda, tko je rekao da je nema?
![]() a ima i jedna ružica iza lavande ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |