Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 113> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
curke vidim kod vas veselo a kod nas u Ri danas kava i nigdje nikoga na forumu.Sigurno sređuju frizure za danas |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Morema imaš pravo!!!
Ako se ti malo opustiš doći ćeš doma odmorna i opet ćeš biti za svoju dječicu tu!!!
Tako je i kod mene slučaj.
![]() |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Nek on samo bude doma s taticom i sekom, hoće i mama malo uživati
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
E pa ti stvarno nisi normalna izzy!!!
Kao prvo jel ti vidiš koliko je sati, zašto nisi na poslu?
A kao drugo tako si me nasmijala sa samo dva posta, a ako ovako nastaviš, onda ćeš mi stvarno uljepšati ovaj prekrasni dan.
A što se tiče podbadanja u gore navedenim postovima, uopče se neću oglasiti, pravit ču se da nisam niti pročitala.
Ma ne mogu, nema šanse....znam da me oba sljeduju...
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. priznaj da bi ti život bez mene bio isprazan!!!!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Povedi ga sa sobom - budem ga ja uzela na individualnu terapiju, nisam logoped (kao što NEKI misle i tvrde - prepoznat će se!) već rehabilitator, ali sve za dužu kavicu Morema!
![]() |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Nadam se da ću uspjeti i ja doći , jedino ne mogu dugo ostati budući da mi mali ima logopeda u 18,30 sati. Baš bih vas voljela upoznati.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Proljeće, ne muljaj! Nitko ti ne vjeruje pa ni ti sama sebi s ovakvim bezalkoholnim izjavama!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ja ću vjerojatno ovaj puta piti neki čaj!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Linaa sjetila sam se di je to, idem pogledati danas, jel treba nekome da mu kupim?
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Linaaa jel importane ili importane galerija?
|
|
![]() |
|
Narafski, jel smo mi prave ženske ili nismo?
Ja ću se najesti ćevapa ali bez luka tak do morem popiti kavicu ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Pa Bože moj, nalazimo se u pivnici ili???
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Ja curke ne mogu doc na sastanak tj. kavicu, za one iz zga u ducanu s čokoladama koji se zove delicije u importane centru snizenje ihr salveta odabrani motivi paket po 6kn, npr. naranče, paradajz, lubenica, dinja, morske školjke i životinjice, šarene ptice, morska obala, galebi, trešnje, uskršnji motiv mislim da je to sve
![]() |
|
![]() |
|
Oš reći da će to biti kavica s dodatkom
![]() |
|
![]() |
|
Dorina to se kaže " sikteruša"
![]() ![]() ![]() A nisam ti ja baš sigurna da će to biti kavica???
|
![]() |
|
Izzy ti i ja ćemo piti kavu potjerušu poslije 17.
![]() |
|
![]() |
|
Evo i mene, prijavljujem se za kavicu samo nisam sigurna u vrijeme dolaska jer sam na terenu u Čakovcu, ali se nadam da ću stići do 17 sati, prije nego svu kavu posrčete u Medi!
![]() |
|
![]() |
|
Ništa se ne sikiraj...sigurno ćeš nas naći
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |