Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 370> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam sve nove slikice pomno pregledala, ali u pamćenju mi je ostala isključivo podranea, stvarno je prelijepa...a boja...divota....dobro veli Rain, pravi specijalitet!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Žuta penjačica ludilo, posadila sam je kćeri ispred ambulante, kad je vidla tvoju sliku, skoro se onesvjestila od ljepote.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lantana, ovih je dana MM malo čačkao po forumu, tj. htjela sam da vidi tvoj vrt i okućnicu...... krenuli smo od prve stranice.......nije mu uopće bilo dosadno (inače je jako rijetko na kompu)....... imaš sve njegove pohvale
![]() Žutu sam i ja jučer slikala....kako se brzo širi
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
S malim zakašnjenjem čestitam tebi i tvojem Bolu na nagradi, a ako su tvoji sugrađani vrijedni i vole prirodu poput tebe ne čudim su uopće nagradi, a naročito ako su članovi žirija vidjeli tvoj vrt.
Vrt i teras i dalje su ti prekrasni, boje tako svježe i žive, kao da je svibanj. A kod nas u zg magla i sivilo i hladnoća.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala Lora.
Flavia vidim ja da si ti zaljubljena u podraneu, istina da je interesantna, danas sam napravila povaljenicu s jednom granom da vidimo kako to ide ![]() Triša drago mi je da joj se sviđa, i nadam se da će biti velika kao moja. Korijenko hvala na pohvalama TM, možeš mu prenjeti i moje divljenje vašom hacijendom. Sara hvala na čestitkama, Bol je stvarno lijepo mjesto, s puno lijepih plaža, a u zadnje vrijeme se puno ulaže u hortikulturu u mjestu, oko hotela, a i u privatnim domaćinstvima. Kod mene je već dva dana prekrasno vrijeme, bilo je vruće sjediti na suncu. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Flavia jučer si me u tvojoj temi ohrabrila za orhideju, danas sam išla u K.... i vidim orhideje po 30 kn to mi se učinilo jeftino, pa ajde da kupim jednu i to baš onu koju si mi preporučila Phalenopsis, nije me dugo trbalo nagovarati
![]() Prvo sam je stavila na terasu... ![]() ...s pogledom na more ![]() ...pa na zalasku sunca ![]() ...pa smo ušle u kuću ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasna orhideja, predivno uslikano
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() A orhideja je prekrasna, kako se lijepo uskladila sa bugevilijom...a morska pozadina...savršena....uf što volim te tvoje slikice sa morem u pozadini....orhideja će te dugo uveseljavati svojim cvjetovima....oni traju...i traju...i traju....kad ocvate, nemoj rezati cvjetnu stapku dok god se ne posuši...jer...postoji mogućnost da iz postojeće potjera još koju grančicu sa novim pupoljcima!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Šta bi ti lutko moja rekla . Počela sam sanjati tvoj vrt. Pričam mm da samo kod tebe došla samo da se islikam sa cvijećem i ženo čitavu noć sam bila u tvome vrtu ali najviše slika imam sa tvojom bugicom. Sad smo se ja i mm smijali i kaže da li me je ruka bar zaboljela slikajući , Pa Lantana nisi nisvijesna koliko se uživa kod tebe-a sad još i orhideje pa začiniš ga ono dobro . Skodam ti kapu
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hocu na more
![]() svaki put me odusevis sa slikama ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Orhideja je
![]() Ali kao što sam već pisala (mislim
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma nego šta.... u tvoje se je carstvo trebala useliti baš ova ljepotica, odmah je bila i na foto session-u
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Misli, kaj da velim, znaš kaj mislim o tvojem cvijeću i fotkama
![]() Oduševila si me orhidejom u zalasku sunca. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje
![]() Nadan se da će ova orhideja kod mene ostati živa. Vrijeme je prekrasno, u vrtu sve cvijeta, pa evo jedan mali dio Žuta je narasla preko tri metra ![]() ![]() Pacifička krizantema ![]() Žuta margareta ![]() Žuta lantana ![]() Gazanije ![]() ![]() Visoki zvjezdan ![]() Budleja ![]() Ostić krenuo nakon ljetne stanke ![]() Podranea je nekako tamnija i još ima cvjetova, a vole je i kukci ![]() ![]() Čubar u punoj cvatnji ![]() Biserak ![]() Anemone ![]() Ruzmarin ![]() Felicia ![]() Jedna mlada lozica ![]() I jedno srce od šarenolisnog bršljana ![]() ...ima još, za neki drugi dan... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Kad sam krenula listat mislin si evo nam Lantana u žutome a onda dalje sve šarenije......
![]() Sad još malo pa kad kod nas bude cvijeće "spavalo" kod tebe će stalno biti nešto u cvatu.
Molin te da mi spremiš par sjemenki od ove žute lantane.... ove što su mi ove godine niknule su narančaste, roza ili žuto-roza(mix)
Ti si nama poslala zeleno-bijelo srce a ja ti šaljem ovakvo
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
lantana sve ti je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana držim fige da orhideja preživi i da budeš zadovoljna. Ostalo je sve još u cvatu, a žuta lantana predivna, ja imam žutu koja baca na roza, ova tvoja je puno ljepša, pa ćemo jednom,,,,,,,,
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Lantana, nema više riječi kojima bih mogla opisati ljepotu tvojih biljaka.
Rapsodija u žutom je veličanstvena.
Stvarno si sretnica što živiš na tako klimatski pogodnom otoku.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Predivna ti je <orhideja ali vijeruješ da ja još nisam vidjela da je ko ima kod mene
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |