mojih ruku djela..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasni su radovi! Posebno je lijepa ona kutija sa 2k!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Prekrasni radovi...ideja za dječju sobu za 5+
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Jako lijepa kutija sa 2k a i boce.Ipak tvoje ukrašavamje dječje sobe mi je naj naj
![]() |
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
dobrodošla morema, svi radovi su mi za +10, al meni osobno je najbolje ukrašavanje dječje sobe!!!
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Morema dobro nam došla natrag. Vidim da si bila vrijedna, radovi su super, ali one kutijice su za svaku pohvalu.
I ja sam ih počela praviti mislim da se super daju ukrasiti...
|
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
drage moje, puno hvala na pohvalama. To mi samo daje motivacije za dalje.
Prila, rad u dječjoj sobi sam crtala temperama, imala sam neki crtež na A4 pa sam ga precrtavala. Lula, draga nije uopće teško za crtati samo treba imati vremena. Ja sam uživala crtajući. Budući da mi princeza u ponedjeljak ima 2 godine, spremam se raditi tortu od kartona za vrtić budući da ne smiju donijeti gotove. |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ma draga znam da je crtati lako, ako imaš smisla...htjela sam ti reći time da je prekrasno što još uvijek ima takvih mama kojima je veselje razveseliti svoju dječicu...da ujutro kad se probude vide nešto lijepo....i to nešto da je raadila njihova majčica. Bravo draga... |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
dobro došla nazad! radovi su prekrasni, pogotovo dječja soba
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Krasne boce... i jako dobro ideja ostaviti dio stakla da se vidi sto je unutra...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Jako lijepe boce,super si napravila detalj sa špagom.
Kutija je savršena,pogotovo kaj ima plave cvijetiće,a ja obožavam plavu boju. |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
evo me ponovo nakon 1,5 mjesec s vama. Čak sam i zaboravila kako se stavljaju slike, a dok sam našla svoju galeriju e to je već drugi par postola. Ove zvončiće i zvjezdice sam radila klincima za vrtić, svakom po 15 komada. Bila bi ja i više ali uvijek malo vremena, a Božić sve bliži.
Muž kaže da su tete bile oduševljene. On ih je nosio u vrtić budući da me uhvatila neka viroza od utorka sam doma.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Slike mi baš i nisu uspjele. Ovu zadnju nemam pojma kako okrenuti. Malo vježbajte vrat lijevo-desno
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
wow,koliko prekrasnih bozićnih radova!
slike okrenes na kompjuteru kako treba pa se onda učitavaju. ja sam sliku ispravila. |
|
![]() |
|
rose, hvala.
A ova torta što slijedi je moj dug prema kami, nikako da je stavim, a od rođendana je prošlo skoro dva mjeseca.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajme, što je torta medena, prava slavljenička, super si to s rebrastim izvela i cvjeteki i travica su odlični... ima neki meksički štih
![]() A unutra si sigurno sakrila pravu tortu za njupati kad se nije smjela unijeti ![]() A kaj se tiče ukrasića za vrtić, svaka čast i na marljivosti i na izvedbi ![]() sve ove s dječjim motivima su mi neodoljive... ![]() Kolko čujem, radi se po vrtićima i sa salveticama jer sam bakinoj medicinskoj sestri dala nekolko salvetica, molila je jeL imam koju šarenu jer tete uređuju stolčeke u vrtiću njenog sinčića pa svatko treba donijeti par komada... |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Torta super.
![]() ![]() Mogu misliti kako su im okice sjajile i kako su se pravili važni kad su donijeli u vrtić tvoje divne ukrase
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
e da mi je biti u tom vrtiću! ne mogu si ni zamisliti kako su dječica bila sretna i veselila se tolikim ukrasnima. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasni ukrasi,pogotovo oni sa anđelima,a torta je odlična!što se tiče torte,zar ni ledo torte ne dolaze u obzir?dok su moji klinci išli u vrtić mogle su se donijeti kupovne
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Baš su me se dojmili ovi tvoji radovi za vrtić...jedan ljepši od drugoga
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
morema nema te,pa nema
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |