lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 49> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jučer sam svojim curama radila sjenilo za lampu i samo malo sjenčala , onda je došlo moje srednje djete i nagovorilo me da bojam i između...onda mi se to nije sviđalo , ali nisam mogla natrag ...ovaj put boja je fenomenalno primila baš kad netreba...njima se sviđa i to je ustvari jedino bitno...još da mm nagovori da montira a ako nebude...nema vewze ja ću kao mare sama.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasne lampe
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ne znam zašto nisi zadovoljna, sjenilo je ispalo super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Lula odlično ti je to ispalo, |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Hvala ...curke...moje cure su razvukle osmijeh od uha do uha....tako da sam i ja zadovoljna....
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
suuuperrrr....baš je dobro ispalo to osijenčano je fini prelaz sa jednog motiva na drugi i dobro da imaš svoje cure pored sebe da te "usmijere"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Krasno!
Jesi sjenčala vodenim drvenim bojama?
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Meni je ovo sjajno, baš nekako fantazijski! A ja bih spojila sve te boje, da se ne vidi bijelo u sredini, mislim da bi ti ispalo predivno, baš onako kao iz neke bajke!
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
jel ovo postojano na brisanje prašine i mokru krpicu?
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Sjenilo ti je superička ispalo... baš je za dječju sobu... veselo.
![]() Zanima me da li si koristila obično ljepilo za decoupage ili ljepilo uza tkaninu. Evo doma mi stoji jedno takvo sjenilo za urediti ali neznam jel mogu s običnim ljepilom s obzirom da će se to ipak grijat.....
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
Primavera, duda, Elza, Izzy, Frida, Frezija, Božica....hvala vam uz sve je sve puno lakše. Sretna sam davam se sviđa....
Elza...da radila sam sa vodenim bojama u olovci
Izzy...razmišljala sam o tome da s nekom nježnom bojom pospajam ih sve...ali kad sam sjenilo stavila na lampu ona je dala završni štih jer je svjetlost probijajući se stvorila taj efekt...kao izmaglica...žučkasta...
Frida...lagano sam presprejala sa bezbojnim lakom...i išla sam brisati sve stoji nikuda se ne miče...
Frezija radila sam sa običnim...dvoumila sam se...ali to neće u perilicu i ovako je postojano..ispod platna je plastika i odluka je pala obično salvetno ljepilo...
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Lula prekrasno, bajkovito baš za curke, sviđa mi se
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Aaa, moja omiljena tema - vile, a ti si to odlično napravila!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina, čokoladice moja , monna hvala |
|
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Lula divno,krasmo,prekokrasno
![]() Počele su pripreme za Božić tralalalala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
draga moja, ti si toliko divota do sada iznjedrila iz sovje radionice, ali ovo ti je nešto što me totalno ODUŠEVLJAVA, nešto što me razgalilo,oborilo s nogu, oduševilo... ma, nemam ti više dovoljno riječi za opisati jer si me ostavila BEZ TEKSTA...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |