Ivanić-Grad |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
A onda smo došle do štanda sa vrlo neobičnim bučama ( barem meni)
pa najljepša buča
a tek ova
"mramorna"
pa cugi neobičnog oblika, a tek ova bijela buča u pozadini
i opet raznih boja i oblika
pa nekakva "bodljikava"
pa mramorna, bučice za fitnes
![]() |
|
![]() |
|
Pa piramida sa bučama
a po piramidi se penju i frću zmije
a i ovo sliči na zmiju
čudnih li oblika ima i ovdje
|
|
![]() |
|
regal
ovoj čudnoj buči su i glava i rep na istoj strani
![]() crna i zelenazelena
stigao nam je i Alien, svemirci napadaju
![]() i blizanci su bili
kivano i đavolje kandže - tikvica i sjemenka, o sjemenka baš opako izgleda
ove bijele smo već vidjeli, ali tu je i bodljikavi krastavčić - desno, a lijevo su najmanji krastavci koji se mogu kiseliti i vjerujte stvarno su malecki, tek 1 - 1,5 cm
šareno, još šarenije
ja bih ovu drugu sa lijeve strane nazvala "turska kapa", pa zelene, bijele, fitnes bučice...
|
|
![]() |
|
i drugi regal
|
|
![]() |
|
Ovaj gospodin je dobio priznanje za najbolje uređeni štand
i to bi bilo to od mene.... ma bilo je tu još koječega, bilo je kolača, bučnice, štandovi sa klopom, pečenjari, kestenjari....ja sam iz ponude pokušala izabrati ono što je, barem meni, bilo najinteresantnije..... ako je bio još netko od forumaša, pogotovo na onom prvom "paradnom" dijelu, neka stavi slike, ako ne, ja sam uslikala koliko sam mogla i stigla..... pa toliko od mene sa bučijade 2009.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...bravo...baš si se potrudila pokazati to bogatstvo vrsta....
...ne mogu se načuditi koje su sve oblike i sorte "smislili"......
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bravo cure. Prvo mi je drago da sam vidjela vas dvije!
![]() A buće? Što reći? Nevjerojatno kakvih sve ima. Pa to je cijela umjetost uzgojiti buću neobičnog oblika ali bome i veličine!
E da mi je komad tople bućnice!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Nisam pojma imala da buča iliti bundeva može tako varirati.Neki primjerci su fantastični,uživala sam gledajući
Bravo kat.rea i mari i za slike i za lijepo druženje
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Čak sam i na ovu,online,bučijadu zakasnila,no barem na nju uvijek stignem.
Joooj kojih krasnih buča imaaaa!!!Bolj a nisam bila,ja bi pol toga htjela a onda se bi i za nešto odlučiti trebala....
![]() |
|
![]() |
|
Ha, ha, Shasha dilema bi bila golema, ..... ali zato stigneš slijedeće godine.... Mari i ja smo nešto ukrasnih kupile, sada su ukrasi, a na proljeće čemo valjda nešto izčeprkati sjemenki iz njih .....
|
|
![]() |
|
Mari, ova druga slika vraća u djetinjstvo, a današnji klinci pojma nemaju kako je to lijepo, pa eto barem jedan dan u godini mogu uživati u bučama i slami.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
A di si stavila slike"ulova" sa bučijade?Imam i ja nekoliko raznih ukrasnih i inih tikvica pa da razmjenimo sjeme(valjda nemamo iste).
Najrađe bi rekla,ma sigurno sam dogodine tamo,no ne znam di sam sutra pa neću ništa reći
![]() |
|
![]() |
|
"Ulov" sam zaboravila slikati
![]() |
|
![]() |
|
Evo "ulova" samo za Shashu
![]() jedna skupna.... OK, ima tu i žirova i jedna gljiva......
![]() znači žuta i malo "kvrgava"
![]() žuta, okrugla i jače "kvrgava"
![]() žuto-zelena
![]() ovo bi bio mali cug
![]() bijela, okrugla, kvrgava
![]() a ovo nije tikvica nego meksički krastavac
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno si nam to prikazala, a bilo je i više puta na televiziji.
Meni je posebno zanimljivo, jer kod nas buće ne rastu, čak ni one male ukrasne ne budu baš nešto. Jednom su nam dolazili neki poslovni partneri iz Varaždina i ja ih zamolim da donesu buću za bućnicu. Nije njima baš bila jasna ta moja želja, ali donijeli su pun gepek svih mogućih buća. Danima smo jeli bućnicu, juhu od buće, pečenu, a cijelu gomilu buća sam bila stavila u vrt, bilo ih je krasno vidjeti. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasna reportaža, koliko samo ima vrsta tikvica, baš su prekrasne, ovu bijelu još nisam vidjela, i ja svake godine donesem iz Kutine par primeraka i posijem, ali ove godine loše, jedan jedini plod.
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |