OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 277278279280281 374> |
Korisnik | |
mirna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Otok!
Ja živim u stanu i držim cvijeće po prozorima. Kad stigne jesen nemam kuda s cvijećem
![]() Sadim cvijeće oko zgrade u kojoj živim ali prolaznici često uništavaju, odnose i rade kojekakve stvari, a da ne kažem kako njihovi kućni ljubimci često koriste moje cvijeće za obavljanje svojih životnih potreba
![]() Imam terasu na moru za koju vozim cvijeće da mi je ukrašava bar dok sam tamo. Ono što je tamo cijelo vrijeme ovisi o Majci Prirodi
![]() Obzirom da imam veliku želju imati svoj komad vrta, kupili smo i komad zemlje koji je trenutno na čekanju
![]() Eto, tako da ja imam svašta, au stvari nemam ništa ali zato na svom komadiću zemlje imam "stanara."
Probati ću mu staviti sliku.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme Otok, kod tebe je sezona cvjetanja na vrhuncu. Vrt i teglice izgledaju super, a tebi kompliment za vrijedne ruke.
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ideja za stazicu-super ali da te MM vidi kamo si stavila te šamotne opuki odmah bi bilo
![]() ![]() ![]() Super su ti sukulenti, ovu rosularis imam i ja od Triše, od jednog picmoljka na proljeće već sam napravila dvije vaze i još podjelila, stvarno je posebna.......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Toliko sukulenata na jednom mjestu! Super su!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Crassula ... je baš lijepa. Ja ni ne pokušavam popamtiti imena. Stazica je za pet. Od kud ti cigle si već odgovorila!
![]() ![]() I ja bih trebala jedno pol m3, pa skupljam okolo!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bilo je starih termo peći, pa ......
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Otok,
Kolekcija sukulenata ti je fenomenalna i zajedno sa sedumima i svime ostalime znanim i neznanim, barem meni, izgleda odlično.
A, one stazice-rubnici od cigle su jako dekorativni, ideja ti je odlična, možda ću te kopirati, ako nemaš ništa protiv-super,super
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nisam još vidjela ovakvu crasulu, super je
![]() ![]() ispada da smo postali pravi efikasniji od čistoće, skupljamo stare cigle, stare tegle i posude, virkamo oko kontejnera treba nam neku eko nagradu dati ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo ti mogu reći da imaš zlatne ruke i dati stvarno mogu pozavidjeti
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super, crasulu rosilaris imam i ja, ali je unutra, možda bi mogla prezimiti i vani, treba probati- stavit ću jednu van, jer ih imam više, ionako ih treba razdjeliti.
Inače krasulu ovatu držim vani bez problema po zimi.
Ove stazice od cigle su fenomenalne, a mm se čudi što ja okolo dkupljam stare cigle.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
U toku je uređenje ove gredice u mom vrtu. Za sada je složen dio stazice
![]() ![]() Ako vrijeme dozvoli, već danas će puno bolje izgledati. Uz stazicu ću složiti tegle - one jesensko zimske, posaditi u zemlju ostatak maćuhica. Složila sam u glavi cjelovit izgled ove gredice, jedini je problem što ujutro imam jednu ideju, a popodne drugu ![]() |
|
![]() |
|
Mirna, evo uspjela si staviti sliku. Vidim da imaš prekrasnu terasu, ne znam da li imaš i vrt - ali sigurno imaš lijepog cvijeća. Otvori svoju temu pa da svi uživamo u njemu.
|
|
![]() |
|
Sjetila sam se - crassula rosularis
|
|
![]() |
|
Rain, ona koju si prije dešifrirala je crassula arborescens, moja je isto tako cvjetala ljetos, a ovo sa crvenkastim središtem je jedan sukulent koji znam kako se zove, a javit ću ti kad onaj nijemac Alzheimer ode spavati (možda se tada sjetim). Inače je na suncu još ljepše crvenkaste boje i lijepo cvate
Takvih imam puno, pa .... Evo slike sa cvijetom ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Otok puno sam u zaostatku kod tebe, nije mi jasno ovo upozorenje jer je bar kod tebe uvijek novih slika. Lijepo si posložila ove sukulente, tako su lijepi, a jako su mi poznati i moji-tvoji su duplo narasli od proljeća, morat ću presađivati. Za sve što sam vidjela
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Nego sam te zaboravila pitati kaj je na predzadnjoj slici u sredini,sa crvenkastim središtem?To jo nisam vidla a prekrasno je!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Valjda moze..ne bi te htjela krivo savjetovati, netko ce se ipak iskusniji javiti! Moja je proslu zimu bila cak i pod snijegom jedan dan, sta znaci da stvarno niske temperature moze podnijeti..
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
da li cassula arb. može vani, i u Rijeci?
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Otok, prekrasni su ti svi sukulenti..ja sam na njih slaba, zato san u setnji tvojim vrtom redovito!! Imas fenomenalnih primjeraka!!
|
|
![]() |
|
Crasuula, znam jer je imam:) Prezimila vani u Splitu bez problema! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 277278279280281 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |