moje slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 17> |
Korisnik | |
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
španjoleta ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
velike pohvale brani!
svaka cast!upravo sam se logigala na ovaj forum da bi tebi dala pohvalu!ostala sam bez teksta kad sam vidjela koliko imaš ideja! inace i ja se u slobodno vrijeme bavim oslikavanjem stakla,ali tvoji su radovi savršeni! strašno mi se sviđaju radovi gdje je boja ne prozirna(neznam o kakvoj je to boji rijec)ali super je! još jednom svaka cast!samo tako nastavi! |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
ajme meni, ona aktovka, zanijemila sam... sve ostalo,bez suvišnih komentara...
svaka čast brani, drž' se, ne daj se, zaslužuješ se baviti hobijem koji ti toliko dobro ide... ![]() prvi put sam tu tehniku uopće vidjela na hobby chic blogu prek nekog youtube videa i stvarno fascinanta igra bojama i tonovima... uz branin talent, rapsodija za oči... |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
upravo otkrila i tvoju galeriju...sve je predivno
![]() |
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
š panjoleta, hvala ti na pohvali.Koristim boje za stakloguste i akrilne boje , a prema namjeni predmeta pečem u rerni ili samo lakiram.Nabavila sam tekučinu koja se zove primer (hobby centar osijek cca45,00 kn) puno lakše nanosiš boju na staklo, ne razvlači se boja po staklu.Super stvar.
Kami, ValliSa ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Evo malo mojih radova |
|
![]() |
|
nadam se da nije problem što sam na ovaj forum stavilia i malo salvetne, ali imam je dosta malo, pa nebi otvarala forum, pozdrav
|
|
![]() |
|
Ovo je moja današnja berba pečurki oliti šampinjona u mom voćnjaku danas popodne. Znam da nije mjesto , ali nadam se da neće biti problem jer sam to morala podijeliti s vama.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
brani mene bi tako razveselila da otvoris svoju galeriju na decoupageu
![]() neznam reci sto mi je ljepse od ovih tvojih divota,sve je tako prekrasno..a sampinjoni,divota jedna,koliko ih je samo ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
jooooj...draga Brani, nije me bilo neko vrijeme, a kod tebe pravo blago tvojih vrijednih ruku
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ajme koliko pečurki!!! Možeš slobodno na tržnicu! Njam, njam!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Brani, "našla" sam te ponovno
![]() Radovi su .....
![]() Ne mogu vjerovati koja inspiracija i koja pedantnost u izradi....ma mogu vjerovati, ali se ne mogu prestati diviti tvojim radovima.
Zaista prekrasno!!!!
|
|
![]() |
|
kaća, primavera, anđelka, proljeće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera, virnula sam već prije u tvoju galeriju i sve vidjela.Prekrasno!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
super su ti svi radovi,pogotovo mi se sviđaju one tamne boce sa bundevicama.oduševila sam se kad sam našla tvoju galeriju jer između svog svaštarenja kojim se bavim najdraža mi je one stroke tehnika,a neznam nikoga tko se s njom bavi.zato su moji apsolutni favoriti boce jer znam kako je staklo teško za raditi.prekrasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |