Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 113> |
Korisnik | ||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
piši Maya,piši.....pa će i prvi cvjetak dobiti haljinicu
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
|
Evo idem i ja pisati
|
||
![]() |
||
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
|
Možda još jednom da baš ne bu 13
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Drage moje pošto nas je sve više i budući da imamo sve više novih članova kojima je možda potreban pokoji savjet, predlažem jednu kavicu, da se upoznamo i razmjenimo iskustva i savjete.
Da li ima zainteresiranih???
Osim nas par stalnih "kavopija"
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
Virtualnu? ja ZA
![]() Ma i za pravu sam ako se dogovorimo
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Mare ovaj puta mislim na onu "pravu" |
||
![]() |
||
|
A ja sam daleko za pravu kavu
![]() |
||
![]() |
||
|
Na žalost, ali ako budeš slučajno dolazila samo javi par dana prije i popit ćemo mi nju!!!
![]() |
||
![]() |
||
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
|
cure gdje planirate
![]() |
||
![]() |
||
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
|
Pozdrav svima , bavim se decoupage tehnikom vec neko vrijeme, vidim da ste ok ekipica i da djelite savjete, razmjenjujete salvete i da imate galerije radova, molim vas da mi date nekakve linkove ili nešto da se lakše snađem jel ne znam kad ću stići sve pročitati što piše na forumima jel bi i ja htijela biti dio vaseg čarobnog svjeta.
Hvala puno ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
pozdrav linaaa i dobro nam dosla
![]() a nakon sto ovo procitas tvoju poruku cu prebacit ovdjehttp://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2530&PN=78 ![]() |
||
![]() |
||
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
|
ok hvala
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Linaaa, dobro došla i nadam se da ćeš se snaći u našem malom (rastućem?) carstvu ručnih radova te nam se pridružiti!
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Možda netko nije "kavopija" već neki drugi "pija"! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ti zloćo jedna, nećeš se tako lako izvući!!!
![]() Budući da si pravi majstor u salvetnoj, ali i u onome ...pija, zamijeniti ćemo mi uloge, ja ću tebi dodavati!!!
![]() ![]() ![]() A što se tiče tečaja to će biti više teoretski, bar za sada dok se ne dogovoriš gdje ćeš održati tečaj
![]() ![]() ![]() Ovo je naravno bila šala, ali šta ću kada si me povukla za ....
![]() Ja predlažem Medu na Savskoj drugi tjedan jedan dan, i bilo bi mi drago da se pojavimo u što većem broju.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Linaaaaaaa dobro nam došla i dugo se s nama družila, nadam se da će ti biti ugodno u našem društvu!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Linaaaa dobro došla i dugo se družila s nama
![]() |
||
![]() |
||
|
Lina dobro došla i dugo nam ostala i lijepo se mi družili
![]() |
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
Pozdrav drage moje sad tek vidim ovu stranicuo moja velika zelja je da bi naucila salvetnu tehniku al nazalost nemam nikoga da bi me mogao to nauciti a vi ste mi malo daleko,tako da se za sad moram zadovoljiti vasim prekrasnim djelima.
|
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
|
Proljeće i onda kad je ta kava organizirana?
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |