Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 36> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panj je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ružice i mene zanimaju, ali ima još vremena, sada se divim maćuhicama i ciklamama - prekrasne su.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Hvala! Maca je mačak
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Panj, panj, panj !
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da i meni je panj
![]() Maca je ljepotica!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Meni je ovaj tvoj panj fantastičan a maca je prava manekenka,baš se dobro namjestila
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prekrasni su jaglaci, baš ih viđam posvud da počinju cvasti
![]() A mace skoro pa da su nam blizanke, imam jako sličnu macu ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ružice su stigle pa evo i mog novog ružičnjaka:
![]() ![]() I malo novijih sličica: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo i priroda je malo zbunjena: ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Hmmmm,na koga li me to podsjeća...
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno si se ponovila i to skoro sve po duplo - tak se to radi,bravo
|
|
![]() |
|
macak2 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4 |
Što da kažem, osim:
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mačak, odlično obavljena kupovina! A i sviđa mi se kako se razvojaju kopanjice, kao i onaj ulaz u dvorište koji si jesenas "rekonstruirala".
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Odlično si sredila dom čuvarkućama,ali panj je van konkurencije!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ma kd je ekipa dobra sve je puno lakše i zabavnije.A nakom zimskog aerobika na proljeće ćeš biti fit
![]() |
|
![]() |
|
Mare-nostrum, na aerobik me natjerala moja kuma koja ima energije na tone, jedva me pokrenula, ali ekipa nam je tako dobra da me nakon sat vremena bole jedino mišići na licu - od smijanja. A stiže zima kretanje će goditi mojoj kičmi.
Bromelija, i ja jedva čekam proljeće da to sve vidim rascvjetano. Retriver Sara iskreno hvala. Moj minijaturni kamenjar nastao je u pokušaju da svojim čuvarkućama osiguram dom. Broj mojih čuvarkuća se znatno povečao pa nisu sve u kamenjaru, ali eto on je bio početak moje ljubavi prema njima. Puno hvala!!! |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga Mačak, eto me malo i u tvojem vrtu, živo je kod tebe, kopanje su krasne, zečje uši dobro izgledaju, a središnja točka koja daje pravu dimenziju ljepoti okolnog cvijeća, je, naravno, krasna ukrasna trava.
O ljepoti tvojega panja je dosta već rečeno, ostaje mi samo da potvrdim da uživam u pogledu na njega.
I, na kraju, ono što se meni osobno najviše sviđa, pretpostavljam da je segment tvoga kamenjara-mislim na zadnju fotku sa sedumima i sukulentima. To mi je stvarno čarobno, a jednostavno, jednostavno.
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ma bravo, lijepo si se ponovila biti će to rascvijetano proljeće
posebno me se dojmio panj...mačuhice su se super uklopile.. kopanji su također popunjeni lijepim biljkama, još kad se na proljeće pridruže tulipani biti će to cvijetna bajka ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mačak pa ti si turbo žena
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |