mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lilian
![]() Nije tajna kako se radi al mi je sada kasno,napisat ću sutra a do tada pogledaj malo temu Ukrašavanje čipkom-mislim da je u Uputama
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sjajni rokovnici! Super mi je kad više ljudi radi sličnu stvar, tj. predmet - do izražaja dođu ideje i individualni stilovi, a tvoj mi se jako sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Hvala vam Kaća i Izzy
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
....draga Mare evo me nakon lutanja i izlaganja, konačno i u tvojoj galeriji...kad tamo, prava eksplozija radova
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
eto tebe i do mene,a ja se već uplašila da si me zaboravila
![]() uvijek je lijepo pročitati tvoje pohvale začinjene s vrlo zgodnom smajlićima.
hvala primavera
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ajme Mare ...kako je dobar....pardon kako su dobri... stvarno draga kako si to lijepo zamislila i realizirala.
![]() |
|
![]() |
|
lula
![]() |
|
![]() |
|
Sad jedna kratka priča stara dva dana.
Dakle prije dva dana u punom "stvaralačkom zanosu" ali ograničena činjenicom da se međufaze moraju sušiti,skuham si kavu.Zvono na vratima,došao susjed i treba pilu.Naravno da ja kao svaka normalna žemska imam sav potreban alat za obavljanje muških poslova. Ponudim ga kavu,on bi radije rakiju,domaću ako imam.Samo domaću i imam.I donesen ja i stavim na stol OVO
O užasa,o sramote!! Kraj tolikih boca,boja, salveta meni rakija stoji u ovom.Naravno odmah dohvatim prvu slobodnu bocu i malo poradim na njoj.
Rakija je već uredno pretočena i dobro zatvorena u novoj boci
A večeras sljedi nova priča i jedan gotovo totalni make over
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
malo sam se nasmijala ovoj priči,al bca je savrsena!
|
|
![]() |
|
Hvala Rosa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ko bi reko da obična boca od mineralne može dobiti potpuno novi make over, od oblika do boje, uzorka.....
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Jes vidla Anđelka!! Čudo,čudo!!! Ali hvala ti i tebi valisa |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() preobrazba je odlična....i stasom i odijelom...bravo. I hvala na soijehu...baš mi je trebalo...
|
|
![]() |
|
Prije par dana bili su mi prijatelji u posjeti.Donijeli salvete o kojima neću ništa reći osim da nisu vrijedne spomena
![]() Ovako su izgledali na početku
Vanjske kutije sam obložila rižinim papirom,jedna je limun žuta a druga narančasta.Ovaj kraljevski znak Queen Mare je čista zezancija uz pomoć krumpira
Sad sigurno mislite da mi sve to treba za neke važne dokumente lil ljubavna pisma
![]() ![]() ![]() Ali ne,registratori su spremište za salvete.Namnožilo ih se.Neke su toliko lijepe da mislim da ih nikada neću rezati a neke su tako bez veze da mislim da ih nikada neću upotrijebiti.Osai ako me nešto ne lupi po glavi
![]() Još uvijek nije osušio do kraja i malo sve izgleda iskrivljeno.Karton se ipak namoči od ljepila i od laka
|
|
![]() |
|
Lula hvala
![]() ![]() Dođe moj rođak nedavno i ja ga zamolim da mi promijeni plafonjeru u hodniku.U struju i vodu se ne volim petljati.
Počeše se on po bradi i kaže nema problema al nemam bušilicu.Otvorim ja ormar,izvadim kutuiju i kažem -Biraj oš na struju ili akumulatorsku
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |