Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lula
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lula

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 49>
Korisnik
Poruka
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 07:50
smile55baš slatko!
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 09:41

Jedan stalak za cvijet...i to ne bilo koji neko za Božičnu zvjezdu...iz tog razloga kako bi kasnije cvijetak došao do izražaja igrala sam se neutralnim bojama. Prvo je popravljena njegova siva boja...onda klasični krakle i nakraju bijela i salveta i obična papirnata maramica...he he

i malo poslikan sa svih strana

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 09:45
super ideja, opće nisam vidjela nikad takav drveni stolac/stalak u toj formi...
divan je sa svih strana i božićna zvijezda će super ići uz te nježne sive tonove...Clap
i sviđaju mi se crno/bijeli božićni motivi, kao iz neke stare slikovnice s božićnom pričom smile171
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 09:47
Krenuli su božični motivi!!!!Thumbs%20Up
Super stolicasmile71,svakako ju poslikaj kad bude cvijet na njoj.
Koliko ti je velika ta stolica?Izgleda ko prava a čini mi se da je to nešto malo i slatko
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 09:55
Hvala ...smile78
Stolica je mala, tj u nju stane teglica promjera10 tak cm.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 10:00
Preslatko!!! Pokušala sam ustanoviti kolika je uspoređujući ju s veličinom parketa.Ali nisam mislila da je tak malecka.Molim te poslikaj ju kad staviš cvijet smile143
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 10:00
joj, što volim te vizualne varke... ja sam ju naravno zamislila veliku Embarrassed
onda sam malo pogledala prema svom parketu i skužila o kojoj se veličini (maličini LOL) sigurno radi...
imam male drvene sanjke te veličine, sad si me inspirirala da ih preuredim pred blagdane...
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 10:06
Hehe Lulu jesi nas......
Morale smo po parketu uspoređivatiTongue
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 11:35
krasno..zvijedi će biti krasno kad se "zasijedne" ne bu htijela van LOL...super ideja i naravno super realizacija
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 11:43
kakav tron... wow...)I)
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 11:58
Hvala djevojčice moje...drago mi ja da vam se sviđa, drago mi je da vas inspiriram i drago mi je da vas imam...hvala.
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 12:08
Lula super je stalak, baš si to super izvelaClap
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 13:07
Ovo je fantastično, od ideje do realizacije. Bravo! smile64
ANĐELKA
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 13:31
stolica je fenomenalna! jako mi se sviđa! a tek mala vještica.... Smile
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 20:23
Salveta je crno-bijela ili si ti opet nešto izčarobirala?
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 22:16
smile227ovo će biti prekrasno kad se smjesti božićna zvijezda!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 23:17
Ti si savrshenstvo bez mane smile76
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 09:58
Hvala vam drage mojesmile78
Elza ...to je takva salveta...nisam ja čarobirala ..nego je salvetica čarobna.
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 17:53
...joooj, Lula moja draga, tako me dugo nije bilo u tvojoj čarobnoj galeriji...i imam kaj gledati sada....kutijica s čamčićem je preeeeeeedobra, savršena, no takvi su svi tvoji radovi, mogu potvrditi iz prve ruke jer sam vidjela uživo onu prekrasnu bocu (konjaka) s ružama, okvir s glavama, bajkerski etui....i da ne nabrajam više...cure drage, to je čarobno kako naša Lula radi, predivno... Hots%20for%20youHots%20for%20youHots%20for%20you

...sad ne znam kaj bi prije dotaknula pa ću se zadržati samo na ovom malom tronu za Božićnu zvijezdu koji je nešto najoriginalnije kaj sam vidjela...točno kak veli Kami, kao iz stare slikovnice s pričama o Božiću... zlatne ruke imaš
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 23:19
Draga moja Primavero...znaš...imam samo jednu adekvatnu rečenicu kojom bi opisala što mi značiš a to je ona istinska od srca. Voli te Lula.smile76
I znaj jako si mi nedostajala...ne zbog komentara...nego eto stalno mi je nešto falilo, a sad znam ...to si bila ti. Sad su mi opet sve kocikice na mjestu...i draga jedva čekam da ispuniš obečanje i da nam napuniš svoju prekrasnu galeriju slikicama svojih radova...o kako jedva čekam....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.