lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 49> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
super ideja, opće nisam vidjela nikad takav drveni stolac/stalak u toj formi...
divan je sa svih strana i božićna zvijezda će super ići uz te nježne sive tonove... ![]() i sviđaju mi se crno/bijeli božićni motivi, kao iz neke stare slikovnice s božićnom pričom ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Krenuli su božični motivi!!!!
![]() Super stolica
![]() Koliko ti je velika ta stolica?Izgleda ko prava a čini mi se da je to nešto malo i slatko
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Hvala ...
![]() Stolica je mala, tj u nju stane teglica promjera10 tak cm.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Preslatko!!! Pokušala sam ustanoviti kolika je uspoređujući ju s veličinom parketa.Ali nisam mislila da je tak malecka.Molim te poslikaj ju kad staviš cvijet
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
joj, što volim te vizualne varke... ja sam ju naravno zamislila veliku
![]() onda sam malo pogledala prema svom parketu i skužila o kojoj se veličini (maličini ![]() imam male drvene sanjke te veličine, sad si me inspirirala da ih preuredim pred blagdane... |
|
![]() |
|
Hehe Lulu jesi nas......
Morale smo po parketu uspoređivati
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
krasno..zvijedi će biti krasno kad se "zasijedne" ne bu htijela van
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
kakav tron... wow...)I)
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Hvala djevojčice moje...drago mi ja da vam se sviđa, drago mi je da vas inspiriram i drago mi je da vas imam...hvala.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Lula super je stalak, baš si to super izvela
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo je fantastično, od ideje do realizacije. Bravo!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
stolica je fenomenalna! jako mi se sviđa! a tek mala vještica....
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Salveta je crno-bijela ili si ti opet nešto izčarobirala?
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Ti si savrshenstvo bez mane
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje
![]() Elza ...to je takva salveta...nisam ja čarobirala ..nego je salvetica čarobna.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...joooj, Lula moja draga, tako me dugo nije bilo u tvojoj čarobnoj galeriji...i imam kaj gledati sada....kutijica s čamčićem je preeeeeeedobra, savršena, no takvi su svi tvoji radovi, mogu potvrditi iz prve ruke jer sam vidjela uživo onu prekrasnu bocu (konjaka) s ružama, okvir s glavama, bajkerski etui....i da ne nabrajam više...cure drage, to je čarobno kako naša Lula radi, predivno...
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Draga moja Primavero...znaš...imam samo jednu adekvatnu rečenicu kojom bi opisala što mi značiš a to je ona istinska od srca. Voli te Lula.
![]() I znaj jako si mi nedostajala...ne zbog komentara...nego eto stalno mi je nešto falilo, a sad znam ...to si bila ti. Sad su mi opet sve kocikice na mjestu...i draga jedva čekam da ispuniš obečanje i da nam napuniš svoju prekrasnu galeriju slikicama svojih radova...o kako jedva čekam....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |