Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kamenjar i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kamenjar i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 70>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 12:25
ClapBig%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 12:30
pa i male jagodice se bore sa dolaskom hladnih dana
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 14:18
Prekrasno Horti.
I nemoj nas ostaviti bez sličica, sigurna sam da se u tvom vrtu i sada nešto događa, a i da će zimi taj vrt biti lijep
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 14:28
joj horti kako je u tebe ljepo, iako je jesen odavno tu, i iako nam nešto odnosi a nešto i donosi evo za tvoj vrt bih rekla da je rajski za ovo doba godine...
smile120
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 22:03
Horti, slika astera je smile227, svaka čast!!!

I pitanjce, Achillea ptarmica cvate na proljeće, ne?? Imam nekaj sličnog i mislim da je to isto kao i tvoje.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 22:08
Horti uvijek nas iznenadiš nekim posebnim, neuobičajenim i lijepim biljkama. Clap
život je more
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 22:11
Prekrasne bijele i žute ljepotice Horti !
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 22:12
ej draga koje ti "lude" fotke radiš, za cvjetaće ti ne moram reći da su krasni, ali fotke me oduševljavaju i to moram pohvaliti.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 23:43
Joj Tija, jesi me sad zbunila.....ja pročitam u tvom postu "cvjetaće"....zanemarila sam ono ć...i išla sam potražit slike od karfiola na Hortinoj temi smile96.....i nikak da nađem.....nakon nekog vremena, vratim se na zadnju stranicu i shvatim....stvarno je već puno sati...vrijeme je da malo odmorim moždane vijuge.....smile157 Horti....iako nema karfiola....slike su prekrasne...a tek aconitum....Wink
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 23:50
Daklem draga Flavia juhu kuhali nebudemo, ali cvijeća u vazi bude....ženo 10 do 12 je, a ja se smijem tak da sam mačka uzbunila.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 07:31
Horti - kako divni cvjetići.. Odmah sam ih tražila na netu i o povratiću ponešto pronašla ( Tanacetum parthenium) . Molim te napiši nam ponešto i ti o njima, iz vlastitia iskustva. I da ne zaboravim - kako su reznice, napreduju li??
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 11:09
Ovi zadnji bijeli i žuti cvjetići su predivni   Clap.... doznala sam imena od nečeg što i ja imam.....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 10:23
Joj Korijenko pa to je tvoj bijeli stolisnik, a ja sam smotana rekla da ga nemam smile42.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 10:35
divnog li cvijeća kod tebe, mogu li spiskudodati i tanacetum sa prethodne strane?
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 10:43
Može Hana, dobro da još nisam počela pakirati, ko da sam znala da će biti nadopune Smile.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 10:45
spakiraš i meni nešto??? Wink
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 10:48
ne može, ti dobiš Dadeka -to ti je dosta za jedno vrijeme

(šalim se naravno)
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 10:53

i ja se zezam ili barem pokušavam, ali tak vam je lijepo krenula priča o pakiranju da sam morala uletiti, naravno da tu neću ništa naručivati i Hanći to što nudiš ti je meni zbilja više nego dovoljno za jedno poooduže vrijeme. (oprosti Horti na zatračavanju teme)

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 10:56
Anaida povratić je neuništiv. Jednom kad ga imaš u vrtu, brine se sam o sebi. Širi se, rasijava, ali je višak lako isčupati. Visine je oko 45 cm, i ako mu se odrežu ocvali cvjetovi za čas opet procvate, tako da mu je cvjetno razdoblje jako dugo. Voli smještaj na sunčanom mjestu. Ima i ljekovita svojstva ( navodno jako dobar za migrenu ) ali to još nisam isprobala.
Ne znam hoće li biti što od reznica, vidjet ćemo. Cotinusu su listići otpali ali još živim u nadi da će u proljeće "oživjeti".
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 11:04
Tija za tebe čuvam malu crvenu euphorbijicu, vidjela sam da si ju želiš. Sama mi se posijala. A naći će se možda i još ponešto Wink.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.