Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 70> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
pa i male jagodice se bore sa dolaskom hladnih dana
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno Horti.
I nemoj nas ostaviti bez sličica, sigurna sam da se u tvom vrtu i sada nešto događa, a i da će zimi taj vrt biti lijep |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
joj horti kako je u tebe ljepo, iako je jesen odavno tu, i iako nam nešto odnosi a nešto i donosi evo za tvoj vrt bih rekla da je rajski za ovo doba godine...
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Horti, slika astera je
![]() I pitanjce, Achillea ptarmica cvate na proljeće, ne?? Imam nekaj sličnog i mislim da je to isto kao i tvoje. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Horti uvijek nas iznenadiš nekim posebnim, neuobičajenim i lijepim biljkama.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Prekrasne bijele i žute ljepotice Horti !
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ej draga koje ti "lude" fotke radiš, za cvjetaće ti ne moram reći da su krasni, ali fotke me oduševljavaju i to moram pohvaliti.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Joj Tija, jesi me sad zbunila.....ja pročitam u tvom postu "cvjetaće"....zanemarila sam ono ć...i išla sam potražit slike od karfiola na Hortinoj temi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Daklem draga Flavia juhu kuhali nebudemo, ali cvijeća u vazi bude....ženo 10 do 12 je, a ja se smijem tak da sam mačka uzbunila.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Horti - kako divni cvjetići.. Odmah sam ih tražila na netu i o povratiću ponešto pronašla ( Tanacetum parthenium) . Molim te napiši nam ponešto i ti o njima, iz vlastitia iskustva. I da ne zaboravim - kako su reznice, napreduju li??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovi zadnji bijeli i žuti cvjetići su predivni
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Joj Korijenko pa to je tvoj bijeli stolisnik, a ja sam smotana rekla da ga nemam
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
divnog li cvijeća kod tebe, mogu li spiskudodati i tanacetum sa prethodne strane?
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Može Hana, dobro da još nisam počela pakirati, ko da sam znala da će biti nadopune
![]() |
|
![]() |
|
spakiraš i meni nešto???
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ne može, ti dobiš Dadeka -to ti je dosta za jedno vrijeme
(šalim se naravno) |
|
![]() |
|
i ja se zezam ili barem pokušavam, ali tak vam je lijepo krenula priča o pakiranju da sam morala uletiti, naravno da tu neću ništa naručivati i Hanći to što nudiš ti je meni zbilja više nego dovoljno za jedno poooduže vrijeme. (oprosti Horti na zatračavanju teme) |
|
![]() |
|
Anaida povratić je neuništiv. Jednom kad ga imaš u vrtu, brine se sam o sebi. Širi se, rasijava, ali je višak lako isčupati. Visine je oko 45 cm, i ako mu se odrežu ocvali cvjetovi za čas opet procvate, tako da mu je cvjetno razdoblje jako dugo. Voli smještaj na sunčanom mjestu. Ima i ljekovita svojstva ( navodno jako dobar za migrenu ) ali to još nisam isprobala.
Ne znam hoće li biti što od reznica, vidjet ćemo. Cotinusu su listići otpali ali još živim u nadi da će u proljeće "oživjeti".
|
|
![]() |
|
Tija za tebe čuvam malu crvenu euphorbijicu, vidjela sam da si ju želiš. Sama mi se posijala. A naći će se možda i još ponešto
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |