Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 111>
Korisnik
Poruka
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 10:42
Hvala na pohvalama

A Triša što mogu, kad mi je i život sav ispremješanWinkpa moram i vrt na to naučitiWink hehehehe neka sam i ja nečim nekoga zarazilaBig%20smile

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 20:06
iako ovo ne spada u moj vrt, nisam mogla odoljeti a da vam ne pokažem. Danas mi je prijateljica iz Ligurije /srednja Italija/, poslal slikice svog vrta, pa sam izdvojila dvije najljepše. Nadam se da se neće nitko ljutiti što sam stavila tu

Rijeka

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 21:13
Joj Lorica...pa to je krasna Passiflora Alata....baš je lijepa...blago tvojoj prijateljici kojoj je ta passiflora procvjetala! ClapClapClap 
A ova stripped ruža je prekrasna ShockedShockedShocked ...em višebojna, em šatirana....znamo li možda koja je to sorta? Big%20smileWink
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 21:26
Flavijica pogledat ću da li mi je napisala, ako ne ću je pitati mailom pa ću ti znati reći...inače ima velik i prekrasan vrt i negdje oko 100 vrsta ružaLOL 

Rijeka

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 21:37
- ma svaka čast za prijateljicu -predivno je- Cvijet je prekrasan
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 21:44
draga moja, htjela sam komentirati još kod one ciklame, ali su me omeli pa me nije bilo koji dan i eto napokon da se dokopam tvog vrteka Smile
vrijedna si bila i mislim da će vrtek iduće godine biti još ljepši SmileClap

Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 21:49
Lora prekrasno cvijeće imaš.Sviđa mi se žuta bacopa
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 22:02
hvala vam cure, ja se toplo nadam da me neće zdravstvene tegobe omesti i da će dogodine biti više cvijeća.....Wink

Rijeka

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 22:05
znam da sam nešto zaboravila...je, ljutim se zbog sličica jer me tjeraju da i ja nabavim tu predivnu pasifloru LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 22:31
Ovo je bilo pravo pretumbavanje, mene je uvijek strah kod velikih biljki hoće li se primiti, ali nekad treba riskirati za nešto bolje i ljepše. Clap
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 09:35
Ajme Lora, pasiflora je nešto prelijepo, a ruža, ma znam ja domoći ćeš se ti takve ruže, pa ćemo je imati svi u Rijeci.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 12:13
lora ti si divna kad su ti fotke ovako lijepe
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 17:34
upravo sam završila konačno posporemanje svih biljaka. Nešto je završilo u garaži /solanum, abutilon, cuphea i nešto pelargonija/,
dok sam ostalo smjestila na verandu

pa u spavaću sobu

a kaktusi su završili u gostinjskoj sobi kod prozora

Rijeka

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 18:09
Draga Lora, navratila sam opet malo kod tebe, odlično si obavila "pretumbavanje", vrt i dalje djeluje toplo i bogato, naravno čisto i uredno, terasa ne ostavlja dojam napuštenosti i praznine, čak, dapače suprotno, ima svega pomalo, sve si lijepo smjestila na police, baš onak da si paše jedno s drugim. A hortenzije koje su u vrtu su prekrasne, očaravaju bogatsvtvom cvjetova i bojom. Bravo, Lora
Na vrh
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 73
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 19:14
...Cvijet je prekrasan...stvarno ocarava
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 19:43
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

iako ovo ne spada u moj vrt, nisam mogla odoljeti a da vam ne pokažem. Danas mi je prijateljica iz Ligurije /srednja Italija/, poslal slikice svog vrta, pa sam izdvojila dvije najljepše. Nadam se da se neće nitko ljutiti što sam stavila tu

nisam mogla odolit da ne ponovim ove slike...predivne su  san snova i ja bih takove smile71
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 22:06
Prvi cvijetići jedne od saint paulia, nakon odmora

Plava ima pupoljke, pa ćemo slikati kad procvate

6 dobivenih pelcera od Bake, vrlo lijepo napreduju

Rijeka

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 22:16
Baš mi je nekak žalosno kad stigne jesen,i vrt opusti.I kad me boli kičma od silnih premještanja.Sad nema druge nego pomalo izvlačiti knjižurine i planirati za iduću sezonu.I škicati vrtove po forumu!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 22:21
ja to planiranje radim na kompiću, i svaki puta kad otvorim, neku novu kombinaciju izmislim, do proljeća ću vjerojatno napraviti sto skica.....

Rijeka

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 22:27
Meni kod tebe ništa ne djeluje prazno i tužno! Ima i jesen lijepih strana! A proljeće će za čas! Ajde cure, malo života!!!
Kako planiraš na kompjuteru?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.