Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 253254255256257 370> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pohvale i od mene,Lantana
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivno Lantana, uvijek se nauživam kod tebe.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ideje su ti za 5 plus, stavrno si umjetnik!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma nema samo za cvijeće nego općenito za okoliš. Kao da nam je Lantana pejsažni arhitekt!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja stvarno imaš ideja za cvijeće pa to je za ne povijerovati . Ma svaka ti čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prelijepo ti je, jako si lijepo smjestila erice u onaj sanduk, super je..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Lantana, uživala sam u pogledu na cvjećke ali i posude za njih! Sjećam se onih koje si našla pokraj kontejnera (kad te TM vozio, a ti ih uočila, čini mi se), znam da si nam o njima pričala - i onda sam te o njima ispitivala (imam tu neku ljubav prema posebnim posudicama za cvijeće. I ne samo cvijeće, nego uopće - za voće, kolače... Odmah uočim nešto "drukčije" ) A ti ih uistinu imaš - stare, nove, moderne, posebne, starinske, šarene, jednobojne, svih oblika i materijala.. I prozor "prema nigdje" mi je divan, predivan! Kako male stvari čine veliku razliku.. Nedostajalo bi "ono nešto" da ga nema na terasi.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasno Lantana....mene oduševljavaju ljudi kao ti koji imaju toliko smisla za uređenje. Prekrasno si iskombinirala i biljke i posude....odmah sam se posramila kad se sjetim moje kalanchoe...koja je identična tvojoj...a još uvijek je u onoj "kupovnoj" bezveznoj teglici.....mogla sam joj smisliti neku ukrasnu teglicu da bude još ljepša jer cijelo ljeto krasno cvate!...sutra joj odmah idem po šupi tražit neku ukrasnu teglicu! ...mada moje ukrasne teglice nisu tako interesantne kao tvoje!
Erike u ponaru...u kombinaciji sa ukrasnim tikvicama (mi to zovemo šef-ovi i nekad su imale i uporabnu vrijednost kao grabilice i posude za tekućinu) su savršene!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Niho, Anaida, Triša, Lika1, Plavooka hvala na posjeti.
Anaida lantane će sve do kasnog proljeća biti suhe, a onda kad dobro zatopli one krenu. Danas puše, zima jako, a ja sam malo sređivala terasu u zavjetrini, a i malo sam se ponovila, dobili i mi u onaj jedan dućan malo cvijeća, ja sa kupila kalanchoe, a MM erike, sve sam presadila i stavila na terasu, normalno da su svi dobili posebne pitare, a i Anaidi sam obečala staviti slike nekih pitara, pa evo ovih s najdonje terase Ovo je dio jednog starog lustera i kalanchoe ![]() Erike su dobile jednu malu kašetu, i smjestila sam ih u ponaru (tako mi u Dalmaciji zovemo ova udubljenja u zidu, nešto kao slijepi prozor) ![]() ![]() ![]() Dalije i kaktus ![]() Ovaj sam pitar dobila od prijeteljice, ona ga je htjela baciti ![]() ![]() Ove sam našla kraj kontejnera ![]() ![]() Na polici svakakvih ![]() I još malo terase ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Ponovo sam nastavila sa razgledanjem tvog vrta i svaka cast
![]() |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ovaj mago mi je baš predivan,tako mili pogled ima!!!
![]() |
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
...ako se oblizni ostavi jedan Nihi,vidim da joj zapo za oko ![]() |
|
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nisam niti izašla iz tvog vrta, a gle nove slikice, ma super je taj tvoj cvjetni ugođaj, naravno i morski.
Sačuvam ostiće za proljeće iako sam ljuta na njih.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantanice naša, i dalje samo mogu ostavljati poruke oduševljenje svime što nam slikaš i daruješ na uvid. I dodajem da mi se čini kako se sve tvoje kod mene dobro drži (samo lantane su mi suhe.. ali negdje sam pročitala da si rekla da tako i mora biti, pa se nadam da će i one preživjeti zimu. U podrumu, naravno. I kadulju i još ponešto sam unutra pospremila.. Ipak sam ja u brrrrr klimi).
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma ne stavlaj bolan više ništa smo me sikiraš
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Iris znaš da mi je teško vjerovati da smo tako blizu, a tako različite klime. Dobar ti je avatar, a onaj od jutros je bio još bolji.
![]() Shasha svi su ga dosad brali (i gosti) kao bosiljak, ali je neki čudan. ![]() ![]() Plavooka hvala ti na lijepim rječima i dobro nam došla. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana nemam komentara..odusevljena sam...nema rijeci da opisem ovo sto sam vidjela.
![]() Veliko postovanje |
|
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Lantana,pozvat ćemo Silvek da odgonetne
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
blago ti se....kod tebe još svašta cvjeta
a kod mene je dvije noći za redom bilo mraza i sve se objesilo ![]() |
|
![]() |
|
Shasha ma znaš nisam ni ja baš sigurna, samo znam da nije origano, a felicija je stvarno krhka, lako pucaju grančice, ali je kod mene u vrtu jedan od favorita jer cvate pa skoro cijelu godinu.
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 253254255256257 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |