Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 70> |
Korisnik | |
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti stvarno možeš uživati u svom vrtu! Divno!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Hvala vam drage djevojke što još uvijek svratite na moje stranice, mada je kako rekoh, pri kraju stavljanje cvjetnih slika za ovu godinu. Ima još nekih iznenađenja po vrtu; cvatu još uvijek stolisnici, kokotići, bijeli phlox je opet sav u pupovima, ali svi su već zauzeli svoja mjesta u ovom albumu.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
naravno da svracamo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prekrasno je Horti kod tebe na vrtu! Krasne biljke i odlične fotke! Mene se posebno dojmio ovaj tvoj aconitum! Divan je!
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Naravno Gioiaa, to će nam svima biti razonoda; razgledavanje vrtova i razmjena sjemenčica
![]() Flavia na proljeće moram aconitum preseliti, prevelik mi je za ovu gredicu, pa ću ti poslati korijen ako hoćeš, kad ti se već toliko sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Horti...naravno da hoću...na proljeće! Puno ti hvala unaprijed! Baš si prava frendica!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Onda je to dogovoreno Flavia. Imaš još lijepog vremena do proljeća da mi pripišeš ako ti je još nešto kod mene zapelo za oko. Čini mi se da si i arum spominjala. On može i odmah u transport
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Horti...za arum...kupila sam ja ponovno lukovice! Vidjet ćemo šta će biti od njih...možda bude više sreće nego sa onim proljetnima! Meni je kod tebe "sve zapelo za oko"..ali na žalost ja nemam toliko mjesta kao ti da si mogu priuštiti toliko lijepih i velikih biljaka.... Trenutno me -----"drže" taj aconitum i delphiniumi. Aconitum tvojom dobrotom stiže u proljeće, a delphiniume sam posijala...pa sad čekam da vidim hoće li niknuti! Reci kako se ja tebi mogu revanširati?
![]() |
|
![]() |
|
Ma ništa mi ne treba za revanš, nisam ti zato ponudila jedić, nego mi se sviđa tvoj "nered" pa bih ti rado i ja malo dodatno uneredila
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sviđaju mi se ove jesenske sličice, pune su topline!
Ipak je razlika u klimi između mene i tebe. Vidim da tvoj puzavi zvjezdan tek kreće sa cvatnjom a moj je već ocvao (stavila sam slike).
A tek onaj plavi cvjetić - prekrasan!
![]() |
|
![]() |
|
Da, stvarno te jesenske biljke kao da upiju sunce preko ljeta pa onda u jesen isijavaju toplinu tim svojim smirenim i zlaćanim bojama.
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Kod tebe je stvarno vatromet boja! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Dalije ! Ah te Dalije !Prekrasne su !Par put sam se vraćao da ih pogledam.Jako su lijepe!!Bravo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno Horti, moji favoriti jesenju su zvjezdani i ukrasne trave, ali i ona dalija je super. Taj puzavi zvjezdan je poseban.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Horti prekrasna plavo-ljubičasta jesenska rapsodija u tvojem vrtu, a tek trava
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Eupatoriumu me oduševio,predivan je ,kao i ostale biljkice!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ostala sam dužna za imena nekog cvijeća:
Ovo je Tanacetum parthenium
![]() |
|
![]() |
|
A ovo Achillea ptarmica
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |