LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 111> |
Korisnik | |
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Cvijet je prekrasan...stvarno ocarava
![]() |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Lora, navratila sam opet malo kod tebe, odlično si obavila "pretumbavanje", vrt i dalje djeluje toplo i bogato, naravno čisto i uredno, terasa ne ostavlja dojam napuštenosti i praznine, čak, dapače suprotno, ima svega pomalo, sve si lijepo smjestila na police, baš onak da si paše jedno s drugim. A hortenzije koje su u vrtu su prekrasne, očaravaju bogatsvtvom cvjetova i bojom. Bravo, Lora
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
upravo sam završila konačno posporemanje svih biljaka. Nešto je završilo u garaži /solanum, abutilon, cuphea i nešto pelargonija/,
dok sam ostalo smjestila na verandu
![]() ![]() pa u spavaću sobu
![]() a kaktusi su završili u gostinjskoj sobi kod prozora
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
lora ti si divna kad su ti fotke ovako lijepe
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme Lora, pasiflora je nešto prelijepo, a ruža, ma znam ja domoći ćeš se ti takve ruže, pa ćemo je imati svi u Rijeci.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovo je bilo pravo pretumbavanje, mene je uvijek strah kod velikih biljki hoće li se primiti, ali nekad treba riskirati za nešto bolje i ljepše.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
znam da sam nešto zaboravila...je, ljutim se zbog sličica jer me tjeraju da i ja nabavim tu predivnu pasifloru
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
hvala vam cure, ja se toplo nadam da me neće zdravstvene tegobe omesti i da će dogodine biti više cvijeća.....
![]() |
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Lora prekrasno cvijeće imaš.Sviđa mi se žuta bacopa
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga moja, htjela sam komentirati još kod one ciklame, ali su me omeli pa me nije bilo koji dan i eto napokon da se dokopam tvog vrteka
![]() vrijedna si bila i mislim da će vrtek iduće godine biti još ljepši ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Flavijica pogledat ću da li mi je napisala, ako ne ću je pitati mailom pa ću ti znati reći...inače ima velik i prekrasan vrt i negdje oko 100 vrsta ruža
![]() |
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Joj Lorica...pa to je krasna Passiflora Alata....baš je lijepa...blago tvojoj prijateljici kojoj je ta passiflora procvjetala!
![]() ![]() ![]() A ova stripped ruža je prekrasna
|
![]() |
|
iako ovo ne spada u moj vrt, nisam mogla odoljeti a da vam ne pokažem. Danas mi je prijateljica iz Ligurije /srednja Italija/, poslal slikice svog vrta, pa sam izdvojila dvije najljepše. Nadam se da se neće nitko ljutiti što sam stavila tu
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Hvala na pohvalama
A Triša što mogu, kad mi je i život sav ispremješan
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve si ispremještala, svaki put kad dođem k tebi neki novi raspored, srećom pa pola tvojih biljaka živi kod mene i ima "stalni postav".
Čuvaj agapantuse, znaš da ću kad procvjetju samo o njima pričati.
A jesi me zarazila s ciklamam, sve nekako mislim da idem po još koju "zimsku"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo je kod tebe i na jesen!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hvala Flavijica, |
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lora, lijepo si "jesenski" presložila svoj vrt...sigurno ste se ti i TM dobro naradili! Sve je lijepo i uredno. A za ovu biljku što kažeš da je penstemon barbatus.....ja imam nešto slično - phygelius capensis...
![]() |
|
![]() |
|
danas sam malo poslikala tužni jesenski ugodjaj vrta nakon unošenja biljčica
Ortenzije se još drže, ali su ponovo promjenile boju
![]() I Penstemon barbatus još cvate
![]() I još ponešto na ovoj gredici
![]() A ostalo je ovako /tu je bilo brdo pretumbavanja/
![]() ![]() ![]() ![]() Poluprazna terasa nakon pospremanja
![]() ![]() Trišini agići porezani
![]() Doprinos MM, pokušava napraviti policu za kaktusiće, iako nije vičan tim poslovima
![]() Posadjena Otokova felicija, slikano navečer
![]() Posadjena nova ruža pokrivačica tla, Swany/bijela/
![]() Ruže još uvijek cvatu, pa završavam sa mojom miljenicom koja se potpuno rascvala Gloria Dei
![]() I do proljeća više ništa.Sada slijedi sadnja lukovica.....
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |