Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 69> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve novosti su super ali i posljednja slika tvog balkona je baš dobra. Vidim da su ti pelargonije baš krasne!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Štefi, je l' da nećeš jako dirati kamenjar ?! Tako je lijep bio ove godine. [/QUOTE]
Hoya,radit ču još jedan ,novi kamenjar,a i onaj stari moram malo preurediti,bude opet lijep ![]() Baš sam nervozna ovih dana,još nema majstora,a ne mogu ništa započeti dok on ne oploči prilaz u kuću. Mislim i novu travu sijati,al ne znam jel če joj mraz naškoditi.Pokrila bih ju da joj mraz ne našteti. |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Štefice, vidim čekaju te radovi. Toliko ti je lijep vrt bio do sada, mogu misliti što ćeš nam prirediti za slijedeću sezonu. Balkon - WOW!
Štefi, je l' da nećeš jako dirati kamenjar ?! Tako je lijep bio ove godine.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
![]() A ovo je novi stanovnik moje vrtne bajke. Poklon od moje velike curice za rođendan. ![]() Za sada je u verandi al uskoro seli van gdje mu je i mjesto ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super si to posložila u kući. Prava uživancija, zato i ja sve zguram, pa možemo i dalje uživati u svom cvijeću.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
Joj koliki će biti spisak
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Dobro je Štefi da je sva ta ljepota na sigurnom. Lijepo crvenilo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Željka i Marijankica,hvala na čestitanju
![]() Ovaj vjetar je sve raspuhal i ja nemam niš pametno za slikati. Pospremila sam nešto biljaka jer najavljuju mraz,a vani je sve puno lišća tak da mi je to sve skupa UŽAS ! Niš,budem slikala nešto od pospremljenog bilja. |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
mačak je super našao si je pravo mjesto za odmor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Sretan rođendan!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Štefice bugenvilija je prekrasna ali i žilava kad preživi mačkovo "maženje"!
![]() |
|
![]() |
|
Ja mislim da je to u ovo doba normalno ali ju pokušaj malo prihraniti sa željezom. Hanći,hvala ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |