lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 49> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Usput dok tražim stare radove naletim na ovaj novi.Meni se jako sviđa kako si to složila.Istina,imam i ja jedan mali pojas za spašavanje koji je tako pričvrščen špagom i to me asocira na more.A s ružama je jednako super....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Hvala ti draga
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
|
![]() |
|
Anđelka , Duda ....
![]() Duda ...može...bubni neki motiv pa da probam složiti...prihvačam izazov
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Monna-1 ni ja je ne vidim |
|
![]() |
|
Neznam zašto nevidite slikicu ...ja ju vidim....
![]() Eto onda nešto drugo...
Jedan dan došla sam u našu kantinu u firmi...teta koja radi za šankom imala je kod kase svoj etui...stari, pomalo zmazani...i ja kakva jesam pitam ju smijem li joj ga urediti...sirota žena se zacrvenila i uzela krpu i počela ga čistiti, onda sam se zacrvenila ja jer nisam pri tome mislila na čistoću etuia nego izgled. Kad je shvatila što želim...odgovorila je naravno, upitah je ima li kakvih želja...rekla je da želi da joj paše uz smeđu torbu i da gore budu žute ruže. Skromne li žene :oops: ovaj ona zna što želi...i eto ispalo je ovo
odozgora ![]() odozdola ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Lula prekrasno, baš onak antikno, jako lijepo. Nadam se da je teta iz kantine zadovoljna??
![]() |
|
![]() |
|
je bila je sretna...dobila sam veliku pusu.
|
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
predivan etui i ja bi takav!!!! žute ruže su najljepše ruže
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
etui mi se jako sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prekrasno si to napravila čista petica
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
potpisujem sve
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
U posljednje vrijeme nemam puno vremena, samo na brzinu pregledam nove stvari, a ti me ostaviš uvijek bez daha.
Kutija sa čamcem, poput impresionista mi je pre, prekrasna.
Svaka čast na mašti i izvedbi.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje ....hvala vam od srca ...što mi dajete volju za još i dalje...svakoj ponaosob veeeelika pusa.
Nešto sam napravila mom malom djetetu za vrtić....malu vješticu.
Poigrala sam se kombinacijom dvije slvetice...bordura od jedne ...slikica od druge. našla sam neke ostatke windowsica sa šljokama, malo crne konture i 3d... ![]() Još ću malo se poigrati konturama po borduri i ode ona sutra ...pa da ju ipak podjelim s vama.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
ajmeee, divno... ko ne bi takvu neodoljivu vještičicu doma imao
![]() baš sam kupila 3d art potch za neke buduće zahvate oko dječjih motiva pa mi je zgodno vidjeti kakve efekte stvara to čudo... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |