Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 25> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niho moja klanjam se i bilježim se sa štovanjem,stvarno je tvoja cikasica prekrasna,samo ti nju čuvaj pa ćemo vidjeti kako će stanje biti na proljeće!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
---- ma kakvo bolan -zima je ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Nisam odolila da vam ne pokažem najljepši zalazak sunca na cijelom Jadranu,malo je slikan iz daleka sa mobitelom,ali se nadam da će vam se svidjeti!!!!
![]() |
|
![]() |
|
E Niho moja će ostati vani kao i sve morske cikasice,nadam se da će preživjeti,a ti svojoj samo loži da se ne smrzne!!!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moja peperomija nakon ljeta vratila se u kuću,morala sam je staviti u kuhinju na viseću jer na staro mjesto više ne stane,toliko se produžila i raširila!!
![]() |
|
![]() |
|
Aha,samo ti dođi ali na proljeće ih vraćaš ili ostavljaš kod sebe???
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() Bog zna što sam kliknula!
![]() Dakle, prvo sam se zadivila znalcima za treću kosu crtu. Ja o tome kao krava o latinskom.
Uglavnom konačno vidim sve zadnje slike.
Adam, peperomija,čikašica... i prekrasan zalazak sunca!
![]() |
|
![]() |
|
E bako stvarno mi je drago da si me posjetila i da napokon možeš vidjeti moje slikice!Što se tiče treće kose crte ja isto nisam imala pojma o tome ali hvala svima na pomoći!!
![]() |
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
...kome se ovo ne bi svidjelo...genijalno |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
Kad god se vratim na tvoju temu zaboravim na cvijeće ....ovaj zalazak sunca me oduševljava
![]() |
|
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
|
Evo da vam pokažem moj mali rasadnik,ima svega pomalo za sad izgleda dobro ali vidjet ćemo kako će preživjeti zimu
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad zaista sve izgleda dobro i zdravo, ma bit će tako i na proljeće
|
|
![]() |
|
Ovo je samo jedna od mojih maćuhica ali mi je najzanimljivija jer mijenja boju,do sada je nisam imala ali prodavačica mi je rekla da se zove ponoćno sunce!!!
![]() |
|
![]() |
|
Ovako izgleda navečer ili drugi dan,valjda ovisi o količini sunca koje dobije
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jooj Lika kak ti je super ta maćuhica ponoćno sunce! Baš lijepo od tebe da si nam je pokazala! I zalazak sunca je fenomenalan! Bravo za tebe
![]() |
|
![]() |
|
Ma svaka čast
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
jako ljepo cvijeće...pogotovo engleske pelargonije.....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Paperomiju želim već dugo, ali me sprečava nedostatak prostora u stanu, ali kad vidim ovu tvoju, mislim da će se naći neki kutak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |