DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 86> |
Korisnik | ||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Hvala
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
savršena je
![]() |
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
![]() |
||
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
jako dobra faza...boce su ti super..
![]() |
||
![]() |
||
|
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
|
Anđelka dobra ti je ta faza, samo radi dok imaš inspiraciju.
PReeeeekkraasssnooooo.....da barem ja tako znam. ![]() |
||
![]() |
||
|
Znaš, znaš i to jako dobro!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Anđelka, boce su preeeekraaasneee!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
super je ova slika sa svim radovim na jednom mjestu,meni je svaka boca draga jer je različita a samim time i posebna.
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala cure, ima još jedna, ali tek sad vidim da je nisam uslikala! Moram čekati do sutra, pa ću onda staiti slikicu!
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
![]() |
||
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
|
Nemam riječi.Prekarsno!!
![]() |
||
![]() |
||
|
Kaća poslala sam ti printeve na pp, inače mislim da je to sa jednog od tvojih linkova koje si postavila na forum, ali da me ubiješ ne znam koji, slikice sam si kopirala na kompjuter pa sam ti ih zato poslala- Inače na svim tvojim linkovima ima tako dobrih printeva da čovjek ne zna koji bi isprinatao
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
|
anđelka, ja već dugo pratim forum i sve galerije pregledavam svaki dan i divim vam se svima jer su radovi predivni, ali ove flaše, osobito ovako na okupu ostavile su me bez teksta, i baš kao i dorina žalim što ja tako ne znam raditi....predivno
|
||
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
|
Prekrasno....
![]() |
||
![]() |
||
|
ANĐELKA
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |