Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 184> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
javi se, javi se
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
.
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
D ti nije palo na pamet da nam ne dodješ, ma doć ću te ja dovući, ovakva kakva sam i dobit ćeš po gu... ako ne dodješ, jedna tako divna osoba pa da nas zaboravi
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Daj , dođi ne damo mi tebe nigdje, da se nisi makla s ovog foruma - tko će nas nasmijavati i zabavljati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jutro je, novi je dan. Prespavale smo i idemo dalje. Čekamo te!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I želim vam svima puno sreće u životu, ako se više ne vidimo i ne čujemo.
Ja dobre ljude pamtim do kraja života. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma arhitektica je sve nešto kontra radila, morala sam i povisivati ton pa se nafubndrila. Hoće mi staviti veliki podrum, a ja neću. Stan je htjela sa puno ne iskorištenog prostora. Hoće mi centralno grijanje , a ja hoću na drva. Hoće mi proektirati potkrovlje, a ja joj kažem možda tamo nikada ništa neće biti. To sve da bi mi maznula naprojekt 20 000kn. Rasčavrljili su me sa otimanjem novaca, ne znam ni kako stojim na nogama.
Hvala Nato ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
imaš jako lijepe prinove smrcko i naravno sve podrške oko planova za kuću jer svi bi ti "urednici" napravili kako njima paše i pobrali dobre novca
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Moram vam se suprotstaviti meni su dijagnoze uskrsnule život. Kad sam dobila artritis moja me dr slala po biljnim liječnicima i nakon godinu dana sam se vratila imunologu sva izobličena. Blaženi lijekovi koji moj imunitet drže pod uzdama. Otkrivanje celijakije me spasilo od totalne osteoporoze i hrpe popratnih bolesti .Da su mi na vrijeme otkrili dijagnoze imala bi bar jednu od 5 bebica koje sam izgubila,naravno uz pomoć lijekova. Ovako nemam bebicu.
Ali ja se zezam , idemo dalje uz tablete ![]() Otočiću kuća je nacrtana prije predavanja lokacijske. Ja sam je proektirala da bude što prilagodljivija uvjetima života, jednostavnija i jeftinija. Ne da mi se gladovat cijeli život za cigle i malo može biti slatko.Malo sam se tukla sa arhitekticom, hoće ona kuću kao da će ona u njoj živjeti. E ne može, to moja kuća ![]() Tlocrt vanjskih bridova je oko 80-84 m2, a unutrašnja kvadratura je oko 65m2. S tim da se može izplanirati i potkrovlje. Sasvim dovoljno za mene i MM. Fasada će biti boje marelice-breskve. I puuuuno cvjeća ![]() ![]() Hvala vam na šetnji i lijepo spavajte ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Smrčko, crtaš li već svoj teren s kućicom i razmišljaš što ćeš gdje saditi?
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Olalala, darovi samo stižu - svakodnevno!! Predivno!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Šmrcko,pokloni su, pa znaš valjda, prva liga
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bravo Bakić |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Konačno da je stiglo!!!
Ova viskoka lantana je žuta, i njoj možeš otkinuti vrh i zapiknuti u zemlju, tako da ćeš imati dvije. A ovo jese passiflora i drago mi je da ti se sviđa, eto da sam znala da je toliko tražiš poslala bih ti šumu toga.
A za onaj "opis mirisa" ćeš vidjeti da sam bila u pravu kada ti procvjeta ( ja sam ga ukrala susjedi)!!!!
Tebi također hvala za paket, svašta se tamo našlo!!!
P.S. Triša klorofit sam ti i ja slala!!!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šmrcko daj zabatali dijagnoze. Ne mislim da odbaciš preglede i lijekove, ali kad dobiješ nešto ( a s godinama čovjek skuplja dijagnoze kao gljive u šumi poslije kiše, vjeruj iskosnoj Jer kad čovjek vidi tvoj vrt zbilja ne zna više kako bi ga pohvalio. Svaki put iznenadiš s nekim krasnim cvijećem. Koliko samo imaš izbor. A i sve što si dobila je prva liga. Znaju cvjetoljupci kome vrijedi slati.... |
|
![]() |
|
<>http://209.85.129.132/search?q=cache:uFfPgT1Uj5wJ:www.vitamini.hr/3542.aspx+amarant&cd=1&hl=hr&ct=clnk&gl=hr
Eto vidiš ti što moram jesti, još ću krasti cvijeće po vrtovima i jesti ![]() ![]() ![]() Sad si mi zadala posao moram imati šćir, mogu misliti kako je ukusan ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Mislila sam danas na tebe kada sam slušala na radiu emisiju " dobar osječaj" o hrani - sve nešto bio, bez glutena itd. i ttd. i vele "vrlo zdrava žitarica" - amarant, a ja slušam i
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |