Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 89>
Korisnik
Poruka
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 20:59
 Plavi kokotić je prekrasan...mozda zbog rogača u pozadini smile198,
ma čak i miriši po rogaču...a čuda....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 22:08
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Njega mi je vjetar jučer polomio pa je sad u vazi a fuksije sam pelcala no još su pune cvjetova.(u pozadini delphiniuma se vidi"Ravski rogačsmile78)
. Joj ovdje nisam bila odavno i stvarno doček jesmile227- ma svaka čast -legendo
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 22:25
Frida,šta nije lijepo ukomponiran rogač i delphinčekWink
Niho,ni ja nisam odavno tu bila(mislim na ovim temama vrtova)i sad se moram svojski potruditi da sve nadoknadimsmile182
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 22:27
Joj, Shasha, baš ti je dobra scabiosa smile156
Evo rješenja zagonetkeWink - Pachystachys lutea - žuta klasnica

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1878
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 22:43
A mogu ja nju samo klasnica zvati,petlja mi se jezik od prvog djela imenaLOLOk,idem je prekrstiti.A možda sad uspijem(treći puta)staviti još koju sliku.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 22:54
Ovu sam gredicu malo proširila i raskrčila.
Trebalo bi tu svašta niknuti,od Kat.ree bijeli ljiljani,liatrisi i još neke lukovice(poima nemam šta sve),ima nešto irisa,ovi šarenolisni su niži nešto pa su napred,iza su tritome a za sad budu samo maćuhice.Jadne su od kiše i vjetra no oporavit će se

Ovu nisam još do kraja sredila jer ovaj ljepotan još neumorno cvate

A i samonikli"šeri" je u blizini

Njega sam u botaničkom kupila i još cvate,čak i više nego kad sam ga donjela.I ime mu znam...Ok ne znam,prepisat ću gaLOL

polygonum (e sad,prepisala bi i onu drugu riječ no tako je napisana da ne znam pročitati)

Iris,vidi me!!!!!!
Joj pomagajte,da je sad ostavim u tegli i unesem u kuću preko zime ili da je vani posadim?
Nikako stići pogledati i pitati šta i kako sa njom.

I "bugica" se preselila u kuću.To je ona ofucana ušljiva iz OBI-ja,tj.bila je sve to,sad je ljepotica,cvjetnaEmbarrassed

i jedna vazica sa fuksijama.Pelcala sam ih danas i bilo mi je žao baciti cvijet

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 22:58
bravo shasha..naša kamelija Big%20smile je predivna ali i sve ostalo je jako lijepo
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 23:28
fuksije u vazi...nisam to još vidjela, ali dobro izgleda...nekako hipyjevski...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 23:36
E,hoćeš da ti tu fuksiju pošaljem"na zimovanje"Wink imam par tako da imam i za tebe,ako hoćeš.Ja nemam kuda sa njima pa sam si samo pelcere uzela.
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 23:47
 A pošalji...sad me već i smijeh pomalo hvata...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 00:11
LOLMM ide opet u ZD ,već mi je reko,nemoj,ako misliš slati,preveliki paket jer sad imamo puno stvari.Eto neću,budem poštomBig%20smile
Ma znam ja da si ti dobra duša i da ćeš nešto udomiti pa da ne moram bacatiWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 07:57
Joj dobra si --gdje nađe ofucana otrcana ---ala me nasmija pošteno smile96
 da sam zaboravila šta sam vidjela od cvijeća  i sad moram ponoviti smile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 10:19
Kokotić WOOW...
Ja bi najradije da tu kameliju spremiš negdje gdje joj neće biti previše toplo.
A što se tiče fuksija ovu vrstu nemam....Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 10:29
Shasha kako ti sve još lijepo cvjeta!!!

Onaj ukrasni duhan je kod mene prije 1,5 mjeseci prestao cvjetati i sav se ofucao...

Kamelija prekrasna, o bugenviliji da ni ne govorim, a ove fuksije vidim prvi puta!!!

Dakle...smile141 Shasha, sve ti uspijeva!!!!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 10:33
sad sam se sjetila....kako ti je ona vrtna fuksija? jel narasla kaj? budeš ju malo zaštitila sad preko zime?
bome treba nadoknaditi propušteno virkanje u vrteke LOL

e da...silvek, koliko treba  klasnicu podrezati? skroz ili samo vrhove? da svoju ne osakatim Embarrassed
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 11:07
Zakaj rezati klasnicu??Pa još je mala.(konte,ovo nije adresa Silvek no prenesem joj porukusmile156)
Ne znam ja kud ste vi gledale cijelo ljeto,pa tu fuksiju imam stalno i slikam je(valjda)i sad joj se divite kad je u vaziLOL
Korijenko,to se veli...(još)nemamLOL
niho,bugica je kod kupovine bila jadna i ofucana i još k tome ušljiva,a vidi je sadEmbarrassed
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 11:15
Sasha, napisala je Silvek da se orezuje klasnica Tongue
a znam da Silvek tu ne stanuje, ali da ti malo zachatam temu tc tc tc LOL

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 17:14
Shasha, i ja imam kameliju i u vrtu mi je zasađena, pokraj rododendrona. Prošlu je zimu prezimila vani (a bila nam je brrrr zima) i OK se pokazala. Ja i nju i rododendron pokrivam s dosta borovih grančica.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 18:26
Da  nisi napisala, nikad ne bi pogodila da su u vazici fuksije, iako imam baš takvu.
Lijepo je i šareno kod tebe, kao što smo i navikli
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 19:45
Hvala Anaida i Korijenko.Ja ću obje poslušati,pola-pola.Budući je u tegli,prezimit će u garaži a na proljeće ide u vrtWink
Kontesmile102smile156
Ostalimasmile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.